Lionel Messi s-a aflat în centrul atenției în ultimele săptămâni, după ce a trimis un fax în care anunța că vrea să plece de la Barcelona. După multe discuții, zvonuri și ipoteze în jurul unei noi destinații, starul argentinian a hotărât să rămână pe Camp Nou încă un sezon, până la expirarea contractului.
Messi a ajuns luni după-amiază la baza de antrenament a Barcelonei, unde a fost așteptat de un număr uriaș de jurnaliști. Potrivit englezilor de la Daily Mail, internaționalul sud-american "nu părea prea încântat" înaintea primului său antrenament alături de Ronald Koeman, tehnicianul numit după demiterea lui Quique Setien.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Messi a ajuns la baza Joan Gamper Ciutat Esportiva cu o oră și jumătate înaintea antrenamentului, semn că argentinianul urma să aibă mai multe discuții cu persoanele din cadrul clubului. Lionel Messi a efecutat testul PCR pentru Covid-19 duminică, iar astăzi a participat la primul antrenament sub comanda lui Koeman.

Messi, starul celor de la Barcelona, ar putea debuta sub comanda lui Koeman sâmbăta viitoare

Messi și coechipierii săi, pregătiți de Ronald Koeman, vor debuta în noul sezon din La Liga abia în etapa a 3-a. Catalanii vor beneficia de o pauză mai îndelungată, ca urmare a meciurilor din cupele europene disputate în luna august. Primul meci al formației blaugrana din noua stagiune va avea loc pe 27 septembrie, pe Camp Nou, contra lui Villarreal.
Până la primul meci din La Liga, Messi ar putea evolua într-un meci amical cu Gimnastic de Tarragona, sâmbăta viitoare (12 septembrie).
Messi a lipsit la primele antrenamente ale Barcelonei, însă clubul nu va lua vreo măsură disciplinară împotriva sa, un nou scandal nefiind deloc în favoarea conducătorilor de pe Camp Nou, care speră că odată cu revenirea argentinianului la echipă lucrurile se vor calma definitiv.

Premier League se întoarce din 12 septembrie la Eurosport

Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59