Oficialii lui PSG n-au mai avut răbdare și, potrivit ESPN 12, citată de Sport.es, l-au contactat deja pe Jorge Messi. Campioana Franței vrea să fie sigură că va obține semnătura lui Leo Messi, "vânat" în vară de Manchester City.
După ce a trimis un fax prin care anunța că vrea să plece de pe Camp Nou, Messi a fost asociat imediat cu un transfer la City, formația pregătită de fostul său tehnician, Pep Guardiola. Totul a picat în cele din urmă, din cauza clauzei uriașe din contractul argentinianului la formația blaugrana, în valoare de 700 de milioane de euro.
Lucrurile vor fi complet diferite în luna ianuarie, când Messi va intra în ultimele 6 luni de contract cu Barca și va putea negocia cu alte echipe. Până acum, PSG și Manchester City arată ca principalele contracandidate la transferul jucătorului cu 6 Baloane de Aur.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Totuși, decizia board-ului parizian de a-l contacta deja pe tatăl lui Messi ar putea juca un rol uriaș în iarnă.

PSG pregătește transferul lui Messi

"PSG nu vrea să piardă timpul și deja pregătește o ofertă mai mult decât atractivă pentru a-l aduce pe Messi", notează Sport.es.
În același timp, un subiect extrem de discutat este legat de prelungirea contractului lui Neymar, starul lui PSG cu care Messi s-a înțeles minunat în perioada petrecută de brazilian la Barcelona, între 2013 și 2017.
Jurnaliștii iberici consideră că transferul lui Messi la PSG ar reprezenta o "dublă lovitură". Evident, francezii vor beneficia de serviciile unui jucător extraordinar și, în același timp, vor avea șanse mult mai mari să-l convingă pe Neymar să semneze un nou contract.
În cazul în care cele două părți vor ajunge la un numitor comun în iarnă, Messi va ajunge pe Parc des Princes vara viitoare, după ce își va încheia contractul cu Barcelona.
Board-ul Barcelonei va fi nevoit să vină cu o contra-ofertă ideală pentru a-l face pe Messi să rămână pe Camp Nou. Sarcina îi va reveni noului președinte al clubului catalan, care va fi ales tot în luna ianuarie, exact când Messi va putea negocia cu PSG.
Așadar, noul conducător de pe Camp Nou va avea o misiune extrem de importantă, în încercarea de a-i prezenta lui Messi un proiect de viitor cu care să-l asigure că Barca va avea din nou succes atât pe plan intern, cât și în Champions League.
La ora actuală, Joan Laporta și Victor Font sunt considerați principalii contracandidați la președinția Barcelonei.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59