Fotbal
Liga

Messi dezvăluie momentul în care voia să plece de la Barca: "M-am simțit maltratat"

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Wird im Testspiel gegen Deutschland fehlen: Lionel Messi

Credit imagine: SID

DeSebastian Ujica
09/10/2019 la 09:07 | Actualizat 09/10/2019 la 09:33

Leo Messi a vrut să plece de la Barcelona în 2014 din cauza problemelor cu Fiscul spaniol.

Leo Messi a acordat un interviu pe larg pentru cei de la RAC1 în care a atins mai multe subiecte sensibile pentru starul Barcelonei. Unul dintre acestea este legat de problemele cu autoritățile din Spania legate de neplata taxelor.

”Au existat mai multe momente în care m-am simțit obosit din cauza anumitor circumstanțe. Au fost mai multe moment, mai ales în 2013 și 2014, când am avut probleme cu Fiscul. A fost foarte dificil pentru mine și familia mea. Oamenii nu știu ce mi s-a întâmplat în acele momente, nu te ascultă nimeni, doar își dau cu părerea și vorbesc despre subiect. Eu am fost primul (țintit) și a fost foarte dur. Toată povestea a fost diluată și a fost dificil pentru mine și familia mea.

Liga

Leo Messi este la un pas să ajungă la 1.000 de goluri create în carieră

PESTE O ORĂ

Cel mai bun lucru era că erau mici copiii mei și nu știu nimic, dar au fost momente rele, m-am simțit maltrat. În acel moment eram hotărât să plec, nu pentru că voiam să plec de la Barca ci pentru că voiam să plec din Spania” a spus Messi. Între timp, situația s-a schimbat iar Messi se gândește să se retragă jucând pentru un singur club.

”Eu vreau să rămân aici. Nu am vorbit momentan cu clubul despre reînnoirea contractului. Nu am avut niciodată probleme cu clubul. Ideea mea este să-mi închei cariera aici pentru că asta simt pentru club, pentru familie, pentru cât de bine ne simțim în oraș și nu vrem să schimbăm mediul în care se află copiii. Ideea mea este să trăim aici” a mai spus Messi.

Messi i-a transmis un mesaj și marelui său rival

Mi-ar fi plăcut Cristiano Ronaldo să rămână la Real Madrid. Era un mare plus pentru La Liga și El Clasico

Sacrifică Balonul de Aur

Leo Messi ar putea ajunge la al 6-lea Balon de Aur în acest an. Desemnat jucătorul FIFA al anului 2019, Messi este în luptă direct cu Virgil Van Dijk pentru marele trofeu individual. Însă Messi nu se gândește la Balonul de Aur, ci doar la câștigarea UEFA Champions League.

”Nu ar fi o decepție dacă nu l-aș câștiga. Titlurile individuale nu au fost niciodată o prioritate pentru mine. Decepția vine atunci când trece un nou an fără să câștig UEFA Champions League.

Cred că puteam să avem mai multe trofee (de UCL) în palmares, însă ceea ce credem și ceea ce se întâmplă în realitate sunt lucruri diferite. Înfrângerea cu Liverpool a fost vina noastră (nu a lui Valverde). Nu trebuia să ni se întâmple ce ni s-a întâmplat. Ne-am blocat și ne-a revenit în minte partida cu Roma. Nu a fost nici decizia mea să rămână (Valverde). Pentru mine și vestiar a fost o bucurie pentru că îl susțineam. Ca să ne îndeplinim obiectivul trebuie să fim cu toții uniți.

Este o minciună că nu am vrut să vină Griezmann. În niciun moment nu a fost ceva care să ma deranjeze” a mai spus Messi.

Liga

Lionel Messi "Am vrut să părăsesc Spania, dar am rămas pentru Barcelona"

IERI LA 09:45
Serie A

Emre Can: "Știți ce face Ronaldo când pierde?". Dezvăluirea incredibilă despre Cristiano

21/05/2020 LA 13:19
Subiecte asemănătoare
FotbalLigaReal MadridFC BarcelonaMai multe
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ultimele știri

Liga

Leo Messi este la un pas să ajungă la 1.000 de goluri create în carieră

PESTE O ORĂ

Ultimele videoclipuri

Fotbal

#DORdeSPORT Interviu cu Mihai Rotariu

00:23:21

Cele mai populare

Tenis

#YouSayWePlay Interviu cu Alexandra Tănăsescu

22/05/2020 LA 12:45
Vezi mai multe