Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Messi e cel mai bun, dar Neymar merită Balonul de Aur!" Ce spune un fost star din La Liga

Irina Aldea

Actualizat 18/04/2020 la 17:40 GMT+3

Messi este extrem de greu de întrecut, însă fostul lui coleg de echipă, Neymar, poate să-i egaleze unul dintre recorduri, crede fostul mijlocaș al lui Villarreal, Marcos Senna.

Neymar Messi

Credit imagine: Getty Images

Fostul star al lui Villarreal, Marcos Senna, este convins că legenda Barcelonei, Lionel Messi, este cel mai bun fostbalist al lumii, însă crede că Neymar este pregătit să câștige Balonul de Aur în viitorul apropiat, și chiar să-l egaleze pe starul Argentinian al Barcei, care are în palmares șase astfel de titluri, cele mai multe cucerite de un jucător în istorie.
Fostul mijlocaș spaniol, născut în Brazilia, care a jucat de 28 de ori pentru Naționala Spaniei, a evoluat timp de 11 ani în La Liga. El s-a duelat în mai multe ocazii cu Messi și Neymar și crede că nu există în acest moment un jucător care să-i anuleze în vreun fel abilitatea din teren a argentinianului, însă starul lui PSG, Neymar, ar putea câștiga Balonul de Aur dacă se va menține în formă.
Pentru mine, Messi e cel mai bun din lume, individual. Nu e nimeni mai bun ca Messi. Neymar însă este un jucător complet. Are valoare să câștige Balonul de Aur și merită asta, dar trebuie să aibă noroc ca să nu se aleagă cu vreo accidentare. Vom vedea ce se va întâmpla, dare u țin cu PSG în Champions League pentru că Neymar poate câștiga Balonul de Aur.
Senna a bifat 365 de apariții pentru Villarreal și a înscris 33 de goluri și 16 pase decisive.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo