Fostul star al lui Villarreal, Marcos Senna, este convins că legenda Barcelonei, Lionel Messi, este cel mai bun fostbalist al lumii, însă crede că Neymar este pregătit să câștige Balonul de Aur în viitorul apropiat, și chiar să-l egaleze pe starul Argentinian al Barcei, care are în palmares șase astfel de titluri, cele mai multe cucerite de un jucător în istorie.
Fostul mijlocaș spaniol, născut în Brazilia, care a jucat de 28 de ori pentru Naționala Spaniei, a evoluat timp de 11 ani în La Liga. El s-a duelat în mai multe ocazii cu Messi și Neymar și crede că nu există în acest moment un jucător care să-i anuleze în vreun fel abilitatea din teren a argentinianului, însă starul lui PSG, Neymar, ar putea câștiga Balonul de Aur dacă se va menține în formă.
Pentru mine, Messi e cel mai bun din lume, individual. Nu e nimeni mai bun ca Messi. Neymar însă este un jucător complet. Are valoare să câștige Balonul de Aur și merită asta, dar trebuie să aibă noroc ca să nu se aleagă cu vreo accidentare. Vom vedea ce se va întâmpla, dare u țin cu PSG în Champions League pentru că Neymar poate câștiga Balonul de Aur.
Transfers
Barcelona a scos toți jucătorii la vânzare, cu 3 excepții! Care sunt jucătorii de "neatins"
18/04/2020 LA 07:41
Senna a bifat 365 de apariții pentru Villarreal și a înscris 33 de goluri și 16 pase decisive.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Cursa pentru Balonul de Aur are un favorit uriaș! Messi, cotat cu aceleași șanse ca... Bonnuci
IERI LA 07:23
Ligue 1
Messi, adio revenire la Barcelona! Va cumpăra 35% din acțiunile clubului la care va juca din 2023
17/05/2022 LA 06:19