Fostul star al lui Villarreal, Marcos Senna, este convins că legenda Barcelonei, Lionel Messi, este cel mai bun fostbalist al lumii, însă crede că Neymar este pregătit să câștige Balonul de Aur în viitorul apropiat, și chiar să-l egaleze pe starul Argentinian al Barcei, care are în palmares șase astfel de titluri, cele mai multe cucerite de un jucător în istorie.
Fostul mijlocaș spaniol, născut în Brazilia, care a jucat de 28 de ori pentru Naționala Spaniei, a evoluat timp de 11 ani în La Liga. El s-a duelat în mai multe ocazii cu Messi și Neymar și crede că nu există în acest moment un jucător care să-i anuleze în vreun fel abilitatea din teren a argentinianului, însă starul lui PSG, Neymar, ar putea câștiga Balonul de Aur dacă se va menține în formă.
Pentru mine, Messi e cel mai bun din lume, individual. Nu e nimeni mai bun ca Messi. Neymar însă este un jucător complet. Are valoare să câștige Balonul de Aur și merită asta, dar trebuie să aibă noroc ca să nu se aleagă cu vreo accidentare. Vom vedea ce se va întâmpla, dare u țin cu PSG în Champions League pentru că Neymar poate câștiga Balonul de Aur.
Transfers
Barcelona a scos toți jucătorii la vânzare, cu 3 excepții! Care sunt jucătorii de "neatins"
18/04/2020 LA 07:41
Senna a bifat 365 de apariții pentru Villarreal și a înscris 33 de goluri și 16 pase decisive.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ligue 1
Verdictul medicilor pentru Messi! Când va reveni starul lui PSG pe teren după accidentare
ACUM 14 ORE
Premier League
OFICIAL - James Rodriguez, adio Everton! Transfer total neașteptat pentru fostul star al lui Real
IERI LA 10:50