Barcelona se pregătește de duelul cu fosta echipă a lui Griezmann, Ateltico Madrid, însă lucrurile sunt departe de a fi liniștite în Catalunya. Toți vorbesc despre planul de prelungire a contractului lui Messi, pentru ca argentinianul să nu ajungă la City, însă prezența acestuia pe Camp Nou face mult rău. Cel puțin asta susține Eric Olhats, fostul impresar al lui Griezmann, care consideră că oficialii Barcelonei și argentinianul sunt principalii vinovați pentru parcursul greoi al lui Griezmann la formația catalană.
"Messi controlează totul. E şi împărat, şi rege, în acelaşi timp. A instituit regimul terorii. Fie eşti cu el, fie eşti împotriva lui", a spus Olhats pentru France Football.

Messi, ținta fostului impresar al lui Griezmann

Liga
"E cel mai tare meci și fără Messi și Ronaldo!" Benzema, despre primul El Clasico al sezonului
ACUM 15 ORE
Nu e prima oară când Olhats vorbește în termeni duri despre situația actuală de pe Camp Nou și despre Messi. Anterior, agentul dezvăluise că sud-americanul l-a ignorat pe fostul său client încă de la sosirea în vestiarul catalanilor:
"Clubul e bolnav, nu el (n.r. - Griezmann). Anul trecut, când Antoine s-a transferat, Messi nu a vorbit deloc cu el și nu i-a pasat. I-a creat o adevărată traumă și i-a încetinit adaptarea.
Acest lucru a lăsat semne evidente. Asta, plus neînțelegerile de la nivelul conducerii, care au dus la demisia președintelui (n.r. - Josep Maria Bartomeu), faptul că Barcelona a încasat opt goluri de la Bayern Munchen și schimbările a trei antrenori. Toate au creat o atmosferă proastă în jurul său", declarase Olhats în urmă cu câteva săptămâni.
https://i.eurosport.com/2020/11/19/2939637.jpg
Ligue 1
Al-Khelaifi, rugat de mai mulți fotbaliști să scape de unul dintre starurile transferate de PSG
ACUM 16 ORE
Ligue 1
Un fost star de la Manchester United a răbufnit: "M-am săturat să-i dea lui Messi Balonul de Aur"
ACUM O ZI