Într-adevăr, Griezmann nu se află în cel mai bun punct al carierei. Transferat de la Atletico Madrid vara trecută, în schimbul a 125 milioane de euro, campionul mondial din 2018 n-a reușit să se adapteze complet pe Camp Nou.
Prestațiile sub așteptări din sezonul precedent continuă și în noua stagiune, sub comanda lui Ronald Koeman. Atacantul de 29 de ani a marcat numai 2 goluri în sezonul 2020/2021, în toate competițiile.
Griezmann a ieșit în evidență mai mult prin ratările sale și pare că este învăluit de o presiune uriașă. De aceeași părere este și fostul său impresar, Eric Olhats, care a vorbit recent despre prestațiile modeste ale internaționalului francez.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Agentul consideră că oficialii Barcelonei și Lionel Messi sunt principalii vinovați pentru parcursul greoi al lui Griezmann la formația catalană.
Olhats a vorbit în termeni duri despre situația actuală de pe Camp Nou, spunând că Messi l-a ignorat pe fostul său client încă de la sosirea în vestiarul catalanilor:
"Clubul e bolnav, nu el (n.r. - Griezmann). Anul trecut, când Antoine s-a transferat, Messi nu a vorbit deloc cu el și nu i-a pasat. I-a creat o adevărată traumă și i-a încetinit adaptarea.
Acest lucru a lăsat semne evidente. Asta, plus neînțelegerile de la nivelul conducerii, care au dus la demisia președintelui (n.r. - Josep Maria Bartomeu), faptul că Barcelona a încasat opt goluri de la Bayern Munchen și schimbările a trei antrenori. Toate au creat o atmosferă proastă în jurul său.", a declarat Olhats, pentru France Football, citat de Daily Mail.

"Clasic Messi! Pe cât de bun e pe teren, pe atât de rău e în afara lui!"

"Atacurile" lui Olhats au continuat la adresa lui Messi, pe care îl consideră un personaj negativ în afara terenului:
"Messi are un punct de vedere în legătură cu orice la Barcelona. Este și împărat și rege, și nu a văzut cu ochi buni venirea lui Antoine. Atitudinea sa e deplorabilă și a demonstrat acest lucru. Griezmann a spus întotdeauna că nu are vreo problemă cu Messi, dar niciodată n-am auzit asta din partea argentinianului.
Messi impune un regim al terorii: ori eși de partea sa, ori împotriva lui. Pentru mine, Messi a spus că vrea să plece (n.r. - în vară) doar pentru a vedea ce rol mai are în echipă, în contextul jucătorilor care vin și pleacă. Până la urmă a rămas. Clasic Messi! Pe cât de bun e pe teren, pe atât de rău e în afara lui.", a mai spus fostul agent al lui Griezmann.
Per total, Griezmann a înscris 17 goluri în 57 de apariții pentru Barcelona.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59