După anunțul oficial al lui Casillas privind retragerea din activitate, atât clubul său de suflet, Real Madrid, cât și fostul său coleg de la club și națională, Sergio Ramos, au postat mesaje prin care și-au arătat respectul și aprecierea față de jucătorul și omul Iker Casillas.

Messi: "A fost greu să te am ca adversar"

Lionel Messi a ținut să-i trasmită un mesaj de admirație și respect lui Iker Casillas după ce acesta a decis să-și agațe mănușile în cui. Cotidianul spaniol As a publicat gândurile starului argentinian al Barcelonei cu privire la Casillas.
Ligue 1
Neymar a recunoscut că a vrut să plece de la PSG în 2021! De ce a luat această decizie
ACUM 9 ORE
Messi a admis că portarul care i-a fost adversar de atâtea ori a intrat în istoria fotbalului prin tot ceea ce a obținut în carieră: "Iker se retrage astăzi, dar a intrat în istoria fotbalului cu mult timp în urmă, nu doar pentru că era un reper în La Liga, ci și pentru că a reușit să câștige totul pe plan internațional".
https://i.eurosport.com/2014/12/02/1363851.jpg
"Ai fost un portar spectaculos și a fost foarte greu să te am ca adversar, dar privind în urmă cred că a fost o rivalitate destul de frumoasă care ne-a făcut pe fiecare să ne depășim de fiecare dată când ne-am confruntat .", a mai spus Lionel Messi.
De altfel, între cei doi a existat dintotdeauna un respect reciproc. Cu ceva timp în urmă Casillas a declarat că Messi a fost cel mai bun adversar pe care l-a întâlnit vreodată: "Cel mai bun atacant cu care m-am confruntat vreodată? El este Messi. L-am înfruntat de multe ori și nu am niciun dubiu. Am fost nevoit să experimentez de multe ori și am văzut cât de bun este".
Cariera lui Iker Casillas e una fabuloasă, cu care nu se pot lăuda foarte mulți fotbaliști. Campion mondial și dublu campion european cu naționala Spaniei, triplu câștigător de Champions League și de 5 ori campion al Spaniei cu Real Madrid, Iker Casillas este unul dintre cei mai importanți portari din fotbalul mondial din ultimii 20 de ani.
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
20/01/2022 LA 06:24
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
20/01/2022 LA 05:17