Lumea fotbalului așteaptă să vadă unde va juca Messi din sezonul următor. Atacantul argentinian își va încheia contractul cu Barcelona în vară, iar în presa internațională continuă să curgă declarații, zvonuri și ipoteze despre viitorul său.
Începând din vara trecută, când Messi a anunțat că vrea să plece de pe Camp Nou, două cluburi răsunătoare din Europa au fost etichetate drept posibile destinații pentru sud-american: PSG și Manchester City.
La formația franceză, Messi s-ar reîntâlni cu bunul său prieten, Neymar. De cealaltă parte, la City, argentinianul ar lucra din nou sub comanda lui Pep Guardiola, alături de care a scris istorie la Barcelona, în urmă cu mai bine de un deceniu.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Evident, există și cea de-a treia variantă în care Messi va decide să continue pe Camp Nou, în funcție de promisiunile și planul de viitor expus de conducerea catalanilor, în frunte cu președintele Joan Laporta.

Messi, imposibil de transferat la Manchester City! Motivul, dezvăluit de tatăl lui Guardiola

Recent, tatăl lui Guardiola a dezvăluit că există șanse minime ca Messi să meargă în Premier League, la Manchester City. Motivul? "Pep nu și-a dorit niciodată să rănească Barcelona", echipa de suflet a tehnicianului iberic. Din acest motiv, Guardiola nu va forța transferul lui Messi de pe Camp Nou, locul unde argentinianul și-a petrecut întreaga carieră.
"Nu există vreun club în această lume care nu și-ar dori să-l aibă pe Messi. L-am văzut jucând încă de când avea 12-13 ani și am rămas uluit. Era extraordinar la acel nivel. Sunt foarte puțini jucători ca Messi și sunt sigur că lui Pep i-ar plăcea să-l antreneze la City.
Pep întotdeauna l-a considerat cel mai bun pe Messi, dar este la Barcelona. Josep (n.r. - prenumele complet al lui Guardiola) nu și-a dorit vreodată să rănească clubul prin transferul jucătorului.", a spus Valenti Guardiola, citat de cotidianul Marca.
Anterior, Guardiola a lăsat de înțeles că nu va încerca să-l transfere pe Messi la City. Așadar, pe masă rămân două variante: un nou capitol pe Camp Nou sau o aventură la Paris.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59