După ce presa din Spania a anunțat zilele trecute că au existat mai multe discuții aprinse între jucătorii Barcelonei pe tema demiterii fostului tehnician Ernesto Valverde, astăzi jurnaliștii iberici au confirmat faptul că Leo Messi și Marc-Andre Ter Stegen s-au aflat în mijlocul unui conflict.
Potrivit El Pais, cearta dintre cei doi ar fi izbucnit după înfrângerea cu Valencia din campionat, scor 0-2. Messi și Ter Stegen s-au aflat în centrul unui duel pentru minge, la unul dintre antrenamentele catalanilor.
Informaţia a apărut la numai câteva zile după ce presa spaniolă susținea că Messi şi Pique au fost protagoniştii unei alte altercații, tot în timpul antrenamentului. Potrivit zvonurilor din Spania, cei doi jucători ar fi fost la un pas de bătaie, fiind despărţiţi cu greu de colegi.
Liga
Suarez, surprins de despărțirea de Atletico! Ce a spus despre ideea de a juca din nou lângă Messi
ACUM 11 ORE
https://i.eurosport.com/2020/01/13/2752190.jpg

Eric Abidal va rămâne la Barcelona

Leo Messi, căpitanul Barcelonei și cel mai important om din lotul catalanilor, a avut o discuție aprinsă și cu secretarul tehnic Eric Abidal, în urma căreia s-a vorbit despre demiterea fostului fotbalist. Ieri, președintele Barcelonei, Josep Maria Bartomeu, s-a întâlnit cu Abidal pentru a rezolva situația. În urma întâlnirii, s-a decis ca francezul să rămână la club.
Bartomeu, care a discutat și cu Messi înainte de întâlnirea cu Abidal, a decis să îl păstreze pe Abidal în funcția de secretar tehnic, conform informațiilor MARCA.
Barcelona va juca joi în Cupa Spaniei cu Athletic Bilbao, iar atât Bartomeu cât și Abidal vor face deplasarea cu echipa. Așadar, lucrurile s-au liniștit pentru moment pe Camp Nou, însă rămâne de văzut care vor fi consecințele pe termen lung ale acestor neînțelegeri din vestiarul Barcelonei.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Cursa pentru Balonul de Aur are un favorit uriaș! Messi, cotat cu aceleași șanse ca... Bonnuci
24/05/2022 LA 07:23
Ligue 1
Messi, adio revenire la Barcelona! Va cumpăra 35% din acțiunile clubului la care va juca din 2023
17/05/2022 LA 06:19