Barcelona a trecut fără emoții de Elche, scor 3-0, într-un meci în care Lionel Messi a strălucit din nou. Căpitanul catalanilor a marcat primele două goluri ale partidei în minutele 48 și 68 și a preluat statutul de golgheter în La Liga, cu 18 goluri.
Jordi Alba a punctat și el în minutul 73 și a asigurat o victorie comfortabilă pentru formația lui Ronald Koeman.

Barcelona - Elche 3-0. Messi i-a cerut tricoul portarului oaspeților, la finalul meciului de pe Camp Nou

Liga
Ghinion teribil pentru Real Madrid! Încă un titular e indisponibil! Situație ingrată pentru Zidane
ACUM 12 ORE
La finalul duelului, Messi a arătat din nou că are un suflet mare. Portarul lui Elche, Edgar Badia, a venit să-i ceară tricoul argentinianului și a fost complet surprins de ce a urmat.
Messi i-a oferit imediat "suvenirul", apoi i-a cerut la rândul său tricoul goalkeeper-ului. Inițial, Badia nu a înțeles exact ce îl întreabă Messi, așa că argentinianul a repetat. Când a realizat ce se întâmplă, portarul s-a conformat imediat, spre amuzamentul lui Messi, care a început să râdă.

Barcelona - Elche 3-0. Victorie facilă pentru trupa lui Ronald Koeman

Elche, implicată într-o adevărată bătălie pentru a scăpa de retrogradare, a reușit să păstreze scorul de 0-0 la pauză, însă oaspeții au avut propriile ocazii în prima parte, mai ales prin Lucas Boye.
Însă Messi a preluat inițiativa în a doua parte, deschizând scorul pentru Barcelona după o acțiune individuală marcă înregistrată. Astfel, Messi a trecut de fostul său coleg, Luis Suarez, în clasamentul golgheterilor din La Liga iar argentinianul a dublat avantajul catalanilor la scurt timp pentru a asigura astfel cele trei puncte.
Evoluția excelentă a Barcelonei în repriza a doua a fost concretizată cu al treilea gol marcat de Jordi Alba. Astfel, Barcelona a trecut pe locul trei în La Liga, depășind Sevilla, la două puncte de Real Madrid și la cinci de liderul Atletico Madrid.
Liga
Gest incredibil al jucătorilor lui Real Madrid! "Galacticii" renunță la prime uriașe în acest sezon
ACUM 14 ORE
Liga
Zidane l-a pierdut și pe Mendy! Real Madrid va avea numai 13 jucători de câmp la meciul cu Getafe
IERI LA 16:48