Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Messi l-a lăsat "mască" pe portarul lui Elche, după ce acesta i-a cerut tricoul! Ce i-a spus

Cosmin Cioboata

Publicat 25/02/2021 la 08:18 GMT+2

Barcelona s-a impus clar împotriva lui Elche, scor 3-0, în restanța din prima etapă din La Liga. Lionel Messi a înscris o "dublă" pe Camp Nou, iar la finalul meciului a fost protagonistul unui gest superb.

Leo Messi of FC Barcelona during Spanish La Liga match between FC Barcelona and Cadiz CF on February 21 of 2021, Barcelona, Spain

Credit imagine: Getty Images

Barcelona a trecut fără emoții de Elche, scor 3-0, într-un meci în care Lionel Messi a strălucit din nou. Căpitanul catalanilor a marcat primele două goluri ale partidei în minutele 48 și 68 și a preluat statutul de golgheter în La Liga, cu 18 goluri.
Jordi Alba a punctat și el în minutul 73 și a asigurat o victorie comfortabilă pentru formația lui Ronald Koeman.

Barcelona - Elche 3-0. Messi i-a cerut tricoul portarului oaspeților, la finalul meciului de pe Camp Nou

La finalul duelului, Messi a arătat din nou că are un suflet mare. Portarul lui Elche, Edgar Badia, a venit să-i ceară tricoul argentinianului și a fost complet surprins de ce a urmat.
Messi i-a oferit imediat "suvenirul", apoi i-a cerut la rândul său tricoul goalkeeper-ului. Inițial, Badia nu a înțeles exact ce îl întreabă Messi, așa că argentinianul a repetat. Când a realizat ce se întâmplă, portarul s-a conformat imediat, spre amuzamentul lui Messi, care a început să râdă.

Barcelona - Elche 3-0. Victorie facilă pentru trupa lui Ronald Koeman

Elche, implicată într-o adevărată bătălie pentru a scăpa de retrogradare, a reușit să păstreze scorul de 0-0 la pauză, însă oaspeții au avut propriile ocazii în prima parte, mai ales prin Lucas Boye.
Însă Messi a preluat inițiativa în a doua parte, deschizând scorul pentru Barcelona după o acțiune individuală marcă înregistrată. Astfel, Messi a trecut de fostul său coleg, Luis Suarez, în clasamentul golgheterilor din La Liga iar argentinianul a dublat avantajul catalanilor la scurt timp pentru a asigura astfel cele trei puncte.
Evoluția excelentă a Barcelonei în repriza a doua a fost concretizată cu al treilea gol marcat de Jordi Alba. Astfel, Barcelona a trecut pe locul trei în La Liga, depășind Sevilla, la două puncte de Real Madrid și la cinci de liderul Atletico Madrid.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo