Lionel Messi a transmis conducerii Barcelonei că nu mai dorește să continue la clubul catalan. Decizia istorică a lui Messi a venit după o perioadă lungă plină de nemulțumiri privind felul în care este condus clubul, totul culminând într-un sezon slab al catalanilor care a atins cel mai jos punct în înfrângerea catastrofală 8-2 cu Bayern Munchen în sferturile UEFA Champions League.
De la anunțul lui Messi au început să apară, evident, discuțiile privind viitoarea sa destinație. Principalele favorite pentru aducerea lui Messi sunt PSG și Manchester City. De altfel, Neymar și Di Maria au început deja munca de convingere pentru a-l aduce pe argentinian în capitala Franței. Cu toate acestea, Messi pare să aibă alte planuri. El își dorește o reunire cu Pep Guardiola la Manchester City.

Messi consideră că doar cu Guardiola își poate îndeplini obiectivele

Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Marca a informat că Lionel Messi l-a sunat pe Guardiola chiar după ce s-a decis să plece de la Barcelona. Întotdeauna, primul său gând a fost către Manchester City și Pep.
Jurnalistul Cristobal Soria a informat: ”După ce Messi s-a decis să părăsească Barcelona, primul său gând a fost său vorbească cu Guardiola. Așa că asta s-a întâmplat iar Messi i-a spus lui Pep: ”Vreau să câștig următoarele două ediții ale Balonului de Aur și pot să fac asta doar cu tine”. Messi ar fi spus acest lucru chiar de două ori, pentru a se asigura că Guardiola a recepțioant mesajul.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59