Angel Torres, președintele celor de la Getafe, speră ca Joan Laporta să revină la Barcelona ca președinte la alegerile din 2021. "Sper să se întoarcă, nu știu dacă partea a doua e mai bună, dar eu m-am înțeles mereu foarte bine cu Laporta, este un tip haios și ar fi plăcut să ne revedem".
Apropierea de Laporta putea să i-l aducă pe Leo Messi! Angel Torres a dezvăluit pentru Marca faptul că starul argentinian a fost la un pas să fie cedat sub formă de împrumut la Getafe când era puști.

Putea fi coleg cu Contra

Fotbal
Messi și Lewandowski au votat diferit la gala FIFA Best! Alegerile inexplicabile ale argentinianului
ACUM 14 ORE
Când Leo Messi era abia la începutul carierei, în 2005, cei de la Barcelona au fost tentați să-l cedeze sub formă de împrumut astfel încât să prindă mai multe minute. La Getafe, el ar fi fost coleg cu Cosmin Contra.
În primul sau al doilea an al lui Messi aproape că am rezolvat împrumutul lui Messi la Getafe. În ultima clipă, Rijkard nu a acceptat și am rămas cu dorința
Torres a dezvăluit și cum a ajuns Guardiola pe banca Barcelona în 2008. Catalanii îl voiau pe Michael Laudrup după ce acesta a ajuns în finala Copa del Rey și sferturile Cupei UEFA cu Getafe. S-a despărțit de clubul spaniol, însă Barcelona s-a sucit și l-a ales pe Guardiola, cel care avea apoi să câștige 6 trofee în primul sezon și 14 în total.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Gala The Best FIFA Football Awards. Lewandowski, cel mai bun jucător al lumii în 2021
IERI LA 12:22
Premier League
Guardiola încearcă cel mai scump transfer din istoria Premier League: 150 de milioane de euro
15/01/2022 LA 10:58