Angel Torres, președintele celor de la Getafe, speră ca Joan Laporta să revină la Barcelona ca președinte la alegerile din 2021. "Sper să se întoarcă, nu știu dacă partea a doua e mai bună, dar eu m-am înțeles mereu foarte bine cu Laporta, este un tip haios și ar fi plăcut să ne revedem".

Apropierea de Laporta putea să i-l aducă pe Leo Messi! Angel Torres a dezvăluit pentru Marca faptul că starul argentinian a fost la un pas să fie cedat sub formă de împrumut la Getafe când era puști.

Ligue 1
Leonardo a confirmat interesul lui PSG pentru Messi! Ce a spus despre discuțiile cu Neymar și Mbappe
IERI LA 14:30

Putea fi coleg cu Contra

Când Leo Messi era abia la începutul carierei, în 2005, cei de la Barcelona au fost tentați să-l cedeze sub formă de împrumut astfel încât să prindă mai multe minute. La Getafe, el ar fi fost coleg cu Cosmin Contra.

În primul sau al doilea an al lui Messi aproape că am rezolvat împrumutul lui Messi la Getafe. În ultima clipă, Rijkard nu a acceptat și am rămas cu dorința

Torres a dezvăluit și cum a ajuns Guardiola pe banca Barcelona în 2008. Catalanii îl voiau pe Michael Laudrup după ce acesta a ajuns în finala Copa del Rey și sferturile Cupei UEFA cu Getafe. S-a despărțit de clubul spaniol, însă Barcelona s-a sucit și l-a ales pe Guardiola, cel care avea apoi să câștige 6 trofee în primul sezon și 14 în total.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Premier League
Premier Podcast 18 | Liverpool a uitat să marcheze, iar Guardiola revine pe locul 2
IERI LA 12:14
Liga
Alegeri Barcelona | Catalanii au stabilit noua dată în care vor vota președintele
16/01/2021 LA 06:00