În această vară, conducerea Barcelonei le-a făcut o ofertă imensă celor de la PSG pentru aducerea lui Neymar. Negocierile nu s-au finalizat cu succes pentru catalani, iar brazilianul cu o cotă de piață de 200 milioane de euro a rămas în Franța. În același timp, au existat speculații conform cărora rivala din campionatul Spaniei, Real Madrid, ar putea să-l transfere pe atacantul lui PSG în urma unei oferte de nerefuzat.
Messi: "Am crezut că Neymar va semna cu Real Madrid, din moment ce n-a ajuns pe Camp Nou. Știu că își dorea foarte mult să plece de la Paris. A și recunoscut acest lucru. Mă gândeam că Florentino Perez și Real Madrid îi vor face o oferă de nerefuzat și îl vor transfera.", a declarat Messi.
https://i.eurosport.com/2019/09/23/2682053.jpg
Ligue 1
Neymar a recunoscut că a vrut să plece de la PSG în 2021! De ce a luat această decizie
26/01/2022 LA 11:58
Campania de transferuri s-a încheiat în urmă cu o lună, iar Neymar a rămas să joace la campioana en-titre din Ligue 1. Totuși, brazilianul a recunoscut deja că își dorește să plece de la clubul care în 2017 plătea pentru el suma record de 222 milioane de euro. Cu siguranță, Barcelona și celelalte cluburi gigantice din Europa vor fi cu ochii pe atacantul brazilian în momentul în care perioada de transferuri se va deschide din nou.

125 de milioane de euro + 3 jucători în schimbul lui Neymar

Barcelona i-a făcut o ofertă senzațională lui PSG pentru aducerea lui Neymar pe Camp Nou. 125 de milioane de euro, plus transferurile lui Ivan Rakitic, Jean-Clair Tobido şi Ousmane Dembele sub formă de împrumut. Totuşi, directorul sportiv al francezilor, Leonardo Araujo, a declarat că nu le-au fost îndeplinite cerinţele, așa că Neymar a rămas pe Parc de Princes.
Ligue 1
PSG, aproape de a transfera un om de bază de la Real Madrid! De ce depinde mutarea
23/01/2022 LA 12:33
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
20/01/2022 LA 06:24