Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Messi s-a temut că Neymar va ajunge la Real: "Știu cât își dorea să plece de la PSG!"

Cosmin Cioboata

Actualizat 09/10/2019 la 10:15 GMT+3

În interviul acordat pentru Radio de Catalunya, Leo Messi a vorbit despre transferul ratat al lui Neymar la Barcelona din această vară. Argentinianul s-a temut că rivala Real Madrid îl va aduce pe superstarul brazilian pe Santiago Bernabeu.

Euro Papers: Barcelona unleash agents Messi and Abidal to sign Neymar

Credit imagine: Eurosport

În această vară, conducerea Barcelonei le-a făcut o ofertă imensă celor de la PSG pentru aducerea lui Neymar. Negocierile nu s-au finalizat cu succes pentru catalani, iar brazilianul cu o cotă de piață de 200 milioane de euro a rămas în Franța. În același timp, au existat speculații conform cărora rivala din campionatul Spaniei, Real Madrid, ar putea să-l transfere pe atacantul lui PSG în urma unei oferte de nerefuzat.
Messi: "Am crezut că Neymar va semna cu Real Madrid, din moment ce n-a ajuns pe Camp Nou. Știu că își dorea foarte mult să plece de la Paris. A și recunoscut acest lucru. Mă gândeam că Florentino Perez și Real Madrid îi vor face o oferă de nerefuzat și îl vor transfera.", a declarat Messi.
Neymar - PSG
Campania de transferuri s-a încheiat în urmă cu o lună, iar Neymar a rămas să joace la campioana en-titre din Ligue 1. Totuși, brazilianul a recunoscut deja că își dorește să plece de la clubul care în 2017 plătea pentru el suma record de 222 milioane de euro. Cu siguranță, Barcelona și celelalte cluburi gigantice din Europa vor fi cu ochii pe atacantul brazilian în momentul în care perioada de transferuri se va deschide din nou.

125 de milioane de euro + 3 jucători în schimbul lui Neymar

Barcelona i-a făcut o ofertă senzațională lui PSG pentru aducerea lui Neymar pe Camp Nou. 125 de milioane de euro, plus transferurile lui Ivan Rakitic, Jean-Clair Tobido şi Ousmane Dembele sub formă de împrumut. Totuşi, directorul sportiv al francezilor, Leonardo Araujo, a declarat că nu le-au fost îndeplinite cerinţele, așa că Neymar a rămas pe Parc de Princes.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo