Leo Messi, căpitanul catalanilor, a avut parte de o primire fantastică la Madrid, în momentul în care trupa lui Quique Setien a ajuns pe aeroportul din Madrid.
După ce a fost primit cu urale de fanii lui Napoli în ultimul meci din "optimile" Champions League, Messi a fost "asaltat" și în orașul marii rivale Real. În momentul în care superstarul argentinian a coborât din avion, zeci de suporteri au început să-i strige numele și să-l aclame.
"Chiar și la Madrid este o zeitate", au scris cei de la Barca pe contul oficial de Twitter, imortalizând momentul în care Leo Messi își face apariția pe aeroport.
Liga Campionilor UEFA
Ancelotti a intrat în istoria Champions League! Ce a realizat italianul după finala de la Paris
ACUM 2 ORE

Van Basten: "Messi este unic, nu suportă comparație cu Ronaldo"

Marco van Basten a avut o declarație surprinzătoare, când a fost întrebat despre rivalitatea dintre Cristiano Ronaldo și Leo Messi. Cei doi jucători au dominat fotbalul în ultimul deceniu, reușind să câștige, împreună, 11 Baloane de Aur: 6 obținute de Messi și 5 de Cristiano Ronaldo.
Într-un interviu oferit pentru Corriere della Serra, Marco van Basten a dezvăluit că nici nu are sens comparația dintre Ronaldo și Leo Messi, pe care îl consideră "unic și irepetabil".
De 3 câștigător al Balonului de Aur și fost campion european cu naționala Olandei, Van Basten susține că oamenii care îl consideră pe Ronaldo cel mai bun jucător din lume nu se pricep la fotbal.
"Cristiano Ronaldo este un mare jucător, dar cine spune că este mai puternic decât Messi nu înţelege fotbalul sau minte. Messi este unic, inimitabil şi irepetabil. Sunt jucători care se nasc o dată la 50 de ani. Când era mic, a căzut în oala geniului fotbalului.", a spus Van Basten.
După o serie de 4 meciuri fără gol marcat, Messi a reușit să înscrie de 4 ori în ultimul meci din campionat, împotriva celor de la Eibar. În actuala stagiune, căpitanul Barcelonei are în cont 23 de goluri și 16 pase decisive, în toate competițiile.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Thibaut Courtois, reacție genială după ce a închis poarta lui Real Madrid în finala Champions League
ACUM 2 ORE
Liga Campionilor UEFA
Reacții în lanț în lumea fotbalului, după anularea golului marcat de Benzema în finala UCL
ACUM 3 ORE