Argentinianul a declarat că s-a simțit ”atacat” de directorul sportiv Eric Abidal și a descris acuzațiile conform cărora clubul a angajat o agenție pentru a crea conturi online prin care i-ar lua apărarea președintelui Josep Maria Bartomeu drept ”ciudate”. Messi a declarat că va aștepta pentru a afla dacă aceste acuzații sunt adevărate. Bartomeu a declarat anterior că sunt ”complet false”.
În ceea ce privește viitorul său, Messi a declarat: ”Am spus de multe ori că nu îmi doresc să plec vreodată de la Barcelona și câtă vreme clubul mă vrea aici, nu va fi niciodată vreo problemă. Am avut ocazia de a pleca de multe ori, au fost multe cluburi interesate, dispuse să achite clauza de reziliere, dar nu mi-a trecut niciodată prin cap să plec”, a afirmat Messi.
Dar am spus de multe ori și că aș vrea ca acest club să fie într-o formă bună, vreau ca fanii să fie fericiți cu echipa pe care o avem, să avem un proiect câștigător și să fim în continuare candidați la a câștiga trofee, așa cum am fost mereu. Vreau să câștig Champions League, vreau să continui să câștig campionatul în Spania
Liga
Barcelona l-a transferat pe cel mai talentat puști din Turcia! Cine este noua speranță a catalanilor
ACUM 8 ORE
Există îndoieli semnificative privind capacitatea Barcelonei de a realiza aceste obiective iar Messi nu se arată nici el încrezător, având în vedere declarațiile sa dintr-un interviu pe larg acordat Mundo Deportivo. Joi, Barcelona a oficializat transferul atacantului danez Martin Braithwaite de la Leganes pentru 18 milioane de euro pentru a rezolva criza din ofensiva catalanilor, după accidentările unor jucători cheie precum Ousmane Dembele și Luis Suarez.
https://i.eurosport.com/2020/02/06/2770146.jpg
”Oamenii sunt neliniștiți. Dar acest lucru este normal având în vedere ce s-a întâmplat recent dar și pentru că echipa nu joacă bine. Campionatul ar putea merge în orice direcție, noi și Madridul suntem două echipe inconsistente, pierdem multe puncte. Apoi, este adevărat că e nevoie să mai creștem în Champions League - destul de mult. La cum jucăm acum nu cred că putem să câștigăm Champions League”, a afirmat Messi.
”Trebuie să fim mai consistenți, trebuie să punem în practică toate lucrurile noi pe care le facem cu antrenorul Quique Setien cât de curând posibil. Nu trebuie să mai facem atâtea greșeli stupide. Din ianuarie, au fost probleme peste probleme. Avem nevoie de liniște, ca să ne putem concentra pe fotbal”, a continuat el.
https://i.eurosport.com/2020/02/06/2770396.jpg

Messi, despre conflictul cu Abidal: ”Nu puteam să îi permit să mă atace în acest fel”

Messi a explicat și decizia sa de a-l ataca în public pe Eric Abidal pe Instagram la începutul lui februarie, acuzându-l pe francez că distruge reputațiile fotbaliștilor. Abidal declarase că jucătorii sunt vinovați de demiterea fostului antrenor, Ernesto Valverde.
”Nu știu ce a fost în capul lui, să spună așa ceva. Am răspuns pentru că m-am simțit atacat. Am simțit că atacă fotbaliștii. Se spun prea multe lucruri despre vestiar, cum ar fi că noi controlăm totul, că noi alegem jucătorii și noi decidem ce se întâmplă cu antrenorii. Mai ales despre mine se spun acest lucruri: că am multă putere de decizie”, a afirmat argentinianul.
Messi a declarat că a fost ”enervat” și ”rănit” și că un a putut să îi permită lui Abidal să îl atace în acest fel: ”Se spune că eu iau deciziile, că eu conduc clubul și nu este adevărat. Nu știu de ce se spune așa ceva. Dar s-a dovedit că eu am opinia mea iar clubul o opinie diferită și ei nu fac ce spun eu”.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
4 forțe din Europa se luptă pentru transferul unei vedete din naționala Germaniei
ACUM 9 ORE
Liga
Ce i-a transmis Laporta lui Koeman înaintea partidei de la Cadiz: "Aceste situații se depășesc..."
ACUM 10 ORE