Un post de radio din Spania a susținut că Barcelona a angajat o firmă de social media pentru a critica persoane importante asociate cu clubul într-un efort de a proteja reputația președintelui Josep Maria Bartomeu. Astfel, I3 Ventures a fost angajată pentru a publica articole care afectează imaginea mai multor jucători dar și foști jucători, după ce l-au criticat pe Bartomeu.
Barcelona a negat orice implicare într-un comunicat transmis luni seara, Bartomeu declarând pentru site-ul clubului marți: ”În primul rând, ca să nu existe nicio îndoială, Barca nu a contractat serviciile nimănui pentru a ataca jucători, politicieni sau foști președinți, este complet neadevărat”.
https://i.eurosport.com/2020/02/19/2780307.jpg
Liga
Final de coșmar: Ansu Fati, în lotul Barcelonei după 10 luni
IERI LA 12:16
”Ne vom apăra oriunde este necesar, cu toate armele pe care le avem la dispoziție”, a continuat Barcelona. Clubul a recunoscut că a lucrat cu compania respectivă însă a negat toate sugestiile care ar fi lucrat împotriva jucătorilor clubului. Messi, într-un interviu acordat Mundo Deportivo, a declarat că va aștepta să vadă dacă aceste acuzații sunt adevărate, în ciuda comunicatului dat de club.
”Am fost surprins pentru că eu nu eram aici, călătoream. Când am ajuns, am descoperit despre ce este vorba, pas cu pas. Președintele ne-a spus aceleași lucruri pe care le-a spus și în public. Nu pot să spun mai multe. Adevărul este că văd că se întâmplă lucruri ciudate. Dar s-a spus și că vor fi dovezi. Vom vedea dacă este adevărat sau nu. Nu putem spune multe, va trebui să așteptăm. Sincer, mi se pare un o situație ciudată”, a afirmat Messi.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Minciuna care a ajuns la urechile lui Xavi. Ce crede că a i-a spus Guardiola lui Laporta despre el
IERI LA 11:08
Liga
"Impotenta Barcelona", doar egal la Cadiz. Decizia lui Laporta în privința lui Koeman
24/09/2021 LA 04:42