Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Messi și Neymar, împreună la Barcelona?". Ce răspuns a oferit Ronald Koeman la conferință

Cosmin Cioboata

Publicat 04/12/2020 la 16:27 GMT+2

Ronald Koeman a fost întrebat la conferința de presă despre viitorul lui Lionel Messi, talismanul Barcelonei, în contextul declarațiilor făcute recent de Neymar, starul lui PSG.

Ronald Koeman, antrenorul Barcelonei

Credit imagine: Eurosport

Presa internațională a "explodat" miercuri seară, după ce Neymar a spus că vrea să joace din nou cu Messi și că este sigur că acest lucru se va întâmpla anul viitor.
În contextul în care căpitanul Barcelonei va intra în ianuarie în ultimele 6 luni de contract pe Camp Nou, declarația lui Neymar a fost interpretată ca o posibilă reuniune a celor doi la PSG.
Chiar în această dimineață, Mundo Deportivo a informat că Neymar nu a glumit când și-a exprimat dorința de a juca din nou cu Messi. Starul brazilian le-ar fi transmis conducătorilor parizieni că va semna imediat prelungirea contractului dacă îl vor aduce pe bunul său prieten de la Barca.
Evident, Messi ar reprezenta o soluție ideală pentru PSG, ținând cont că formația franceză se va despărți în viitorul apropiat de Kylian Mbappe, dorit intens de Real Madrid.

Koeman a vorbit despre viitorul lui Messi și posibila reuniune a argentinianului cu Neymar la Barcelona

Așa cum era de așteptat, Ronald Koeman a fost întrebat la conferința de presă premergătoare meciului dintre Cadiz și Barcelona despre ultimele declarații și zvonuri legate de viitorul lui Messi.
Tehnicianul catalanilor a răspuns pe scurt, spunând că nu îl interesează aceste discuții din afara terenului și că Messi este singurul care își poate decide viitorul:
"Cu toții cunoaștem deja situația lui Messi. Dacă există o persoană care poate să-i decidă viitorul, acela este chiar Messi. Nu mă interesează comentariile venite din afară, ci doar cele din interiorul clubului care ne ajută să fim liniștiți și să câștigăm meciuri", a spus Koeman, citat de sport.es.
Jurnaliștii iberici au insistat și l-au întrebat pe Koeman dacă s-ar bucura de o reuniune a lui Messi și Neymar la Barcelona:
"Ca jucător, antrenor și suporter al Barcelonei, bineînțeles că mi-aș dori să-i văd pe cei mai buni din lume împreună. Dacă vor juca amândoi aici, cu atât mai bine", a mai spus Koeman.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo