Cristiano Ronaldo l-a anunțat pe Sir Alex Ferguson că vrea o nouă aventură, în 2009. În ianuarie acel an, Ramon Calderon a demisionat din funcția de președinte la Real. Eduardo Fernandez de Blas, președintele asociației fanilor Etica Madridista, a declarat că banii cu care ar putea să-l aducă pe Ronaldo ar fi mai utili pentru a cumpăra jucători spanioli de viitor. Conform unor surse, Sir Alex Ferguson s-a înfuriat și a fost la un pas ca negocierile să se oprească.
https://i.eurosport.com/2012/11/02/906724.jpg

Mutarea lui Mendes

Ligue 1
Reacția dură a celor de la PSG după ce L'Equipe a dezvăluit cifrele din contractul lui Messi
ACUM 2 ORE
Impresarul lui Cristiano Ronaldo, Jorge Mendes a fost cel care a făcut mutarea decisivă. Portughezul a primit imediat oferte de 150 de milioane de la Manchester City și 105 milioane de la Barcelona, iar discuțiile au ajuns la urechile celor din Madrid.
Messi avea 21 de ani în acel moment, în care ar fi putut fi coleg de echipă cu Ronaldo.
Fernando Boluda, omul care a fost președinte interimar între Calderon și Perez, a intrat în panică și a urlat la o ședință
Dacă Ronaldo semnează cu Barcelona, urmează 10 ani fără niciun trofeu pentru noi

Florentino Perez, omul decisiv

Împreună cu Jose Angel Sanchez, trezorieul Realului, au luat o hotărâre rapidă. Ronaldo a semnat cu Real, iar Florentino Perez a fost unul dintre sponsorii acestei mutări istorice.
Au fost, însă, câteva zile în care Messi și Ronaldo puteau deveni coechipieri.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Turkish Süper Lig
Moruțan, comparat cu Messi în presa din Turcia! Ce au scris despre românii de la Galatasaray
ACUM 5 ORE
Fotbal
L'Equipe a anunțat care este salariul real pe care Messi îl va câștiga la PSG
IERI LA 08:49