Proaspăt câștigător al Balonului de Aur, căpitanul catalanilor a reușit un hattrick și a devenit golgheterul din actualul sezon din Spania, cu 12 reușite. Luis Suarez, colegul lui Messi din atacul campioanei en-titre din La Liga, a reușit un gol fabulos, cu călcâiul, despre care spune că "ar putea fi cel mai frumos din cariere sa".
După golurile înscrise în poarta celor de la Mallorca, Messi și Suarez au atins o bornă impresionantă: cei doi au marcat împotriva tuturor echipelor din La Liga pe care le-au întâlnit de-a lungul timpului. Pe lista lui Suarez se numără 28 de "victime", adunate în timpul celor cinci ani petrecuți pe Camp Nou.
Fotbal
Cursa pentru Balonul de Aur are un favorit uriaș! Messi, cotat cu aceleași șanse ca... Bonnuci
ACUM 14 ORE
Griezmann a completat lista marcatorilor Barcelonei din duelul cu Mallorca. Francezul a deschis scorul în minutul 7, după un assist oferit chiar de Ter Stegen, portarul catalanilor. Barcelona este lider în Spania, la egalitate de puncte cu rivala Real Madrid, pe care o întâlnește peste două etape, pe Camp Nou. Pentru catalani urmează ultimul meci din grupele UEFA Champions League, în compania celor de la Inter (mâine, ora 22:00).
Ligue 1
Messi, adio revenire la Barcelona! Va cumpăra 35% din acțiunile clubului la care va juca din 2023
17/05/2022 LA 06:19
Liga
Real Madrid, Barcelona și Atletico, fără victorie în penultima etapă din La Liga! Rezultatele serii
15/05/2022 LA 19:38