În partida din acest weekend cu Eibar, Lionel Messi și-a încheiat cea mai neplăcută perioadă a carierei. Patru meciuri a stat argentinianul fără gol marcat dar în partida cu Eiber așteptarea a luat sfârșit. În prima repriză a meciului, Messi a pus stăpânire pe joc și a jucat de unul singur împotriva oaspeților, reușind să marcheze de trei ori în doar 26 de minute.
Însă doar fiindcă nu a înscris nu înseamnă că Messi nu a fost important în jocul Barcelonei. În ciuda tensiunilor de la club și declarațiilor mai puțin măgulitoare ale argentinianului despre situația de pe Camp Nou, Messi a fost esențial pentru catalani și în partidele în care nu a marcat. El a reușit șase pase de gol în acest interval, la care adăugăm și acest hattrick.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Acesta a fost al 48-lea hat-trick al carierei pentru argentinian, depășindu-l astfel pe rivalul său de-o viață, Cristiano Ronaldo (47). Messi mai are nevoie de doar cinci goluri pentru a ajunge la borna impresionantă de 700 de reușite în întreaga carieră.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59