Starul catalanilor este izolat la domiciliu, alături de familia sa, din cauza pandemiei de coronavirus, prilej pentru a fi mai activ decât de obicei pe rețelele de socializare. Hosseini, un băiat de doar 6 ani din Iran, a încărcat pe Instagram un videclip în care își etalează abilitățile cu mingea de fotbal. Îmbrăcat în tricoul cu numărul 10 al Barcelonei, puștiul are înainte de a-și începe numărul un mesaj pentru argentinian. "Salut, Lionel Messi, te iubesc", spune băiatul care are 3 milioane de urmăritori pe Instagram, ca urmare a faptului că, în ciuda vârstei, e un "vrăjitor" al balonului.
Fiind atât de popular în rândul internauților, videoclipul puștiului a ajuns să fie văzut și de Messi, care s-a declarat impresionat de calitatea acestuia.
Ligue 1
Pochettino a scăpat ieftin. Incredibil ce a putut să-i facă Messi lui Guardiola când l-a schimbat
ACUM 10 MINUTE
"Mulțumesc, Arat, văd multă clasă acolo, e impresionant ce faci. Îți trimit o îmbrățișare", a fost mesajul lui Messi pe rețeau de socializare pentru băiat.
Extrem de impresionat că Messi i-a comentat, Hosseini i-a mulțumit și i-a dezvăluit argentinianului care este obiectivul lui cel mare. "Sper să joc pentru Barcelona cândva, exact ca tine, visez la asta în fiecare zi", a spus puștiul.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ligue 1
"Mă simt ciudat să-l văd cu alt tricou!" Reacția lui Iniesta după despărțirea lui Messi de Barcelona
ACUM 2 ORE
Liga
"Ce Barcelona e asta?". Koeman, AMR 3 zile! Spaniolii anunță că soarta olandezului e pecetluită
ACUM 5 ORE