Starul catalanilor este izolat la domiciliu, alături de familia sa, din cauza pandemiei de coronavirus, prilej pentru a fi mai activ decât de obicei pe rețelele de socializare. Hosseini, un băiat de doar 6 ani din Iran, a încărcat pe Instagram un videclip în care își etalează abilitățile cu mingea de fotbal. Îmbrăcat în tricoul cu numărul 10 al Barcelonei, puștiul are înainte de a-și începe numărul un mesaj pentru argentinian. "Salut, Lionel Messi, te iubesc", spune băiatul care are 3 milioane de urmăritori pe Instagram, ca urmare a faptului că, în ciuda vârstei, e un "vrăjitor" al balonului.
Fiind atât de popular în rândul internauților, videoclipul puștiului a ajuns să fie văzut și de Messi, care s-a declarat impresionat de calitatea acestuia.
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
IERI LA 06:24
"Mulțumesc, Arat, văd multă clasă acolo, e impresionant ce faci. Îți trimit o îmbrățișare", a fost mesajul lui Messi pe rețeau de socializare pentru băiat.
Extrem de impresionat că Messi i-a comentat, Hosseini i-a mulțumit și i-a dezvăluit argentinianului care este obiectivul lui cel mare. "Sper să joc pentru Barcelona cândva, exact ca tine, visez la asta în fiecare zi", a spus puștiul.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
IERI LA 05:17
Liga
"Ar fi grozav să-și încheie cariera aici!" Dani Alves îl vrea pe Messi înapoi la Barcelona
19/01/2022 LA 10:14