Băieții lui Setien s-au impus cu 1-0, pe teren propriu, în fața echipei Real Sociedad și au revenit pe prima poziție în clasament (Real Madrid nu a evoluat încă). Barca n-a convins, iar singurul gol al partidei a venit după un penalty controversat, transformat de Messi. Jordi Alba a marcat și el în minutul 90+6 pe contraatac, însă reușita a fost anulată pentru un offside la Ansu Fati.
Oaspeții au pregătit metode inovative pentru deplasarea de pe Camp Nou. La o lovitură liberă acordată Barcei, Leo Messi s-a grăbit să execute, a poziționat balonul pentru a căuta golul, iar când arbitrul a terminat de numărat pașii până la adversary, starul artenginian al gazdelor a părut surprins. Imanol, antrenorul lui Real Sociedad, a venit cu ideea de a popula zona din fața porții și nu a mers pe varianta de a crea clasicul zid format din mai mulți jucători.
https://i.eurosport.com/2020/03/08/2791019.jpg
Ligue 1
"Mbappe va face istorie!" Ronaldinho, convins că starul lui PSG este cel mai bun jucător din Franța
IERI LA 15:31
Messi, neștiind ce se întâmplă, a executat fără succes, adversarii scăpând ușor de faza ce se anunța periculoasă. La finalul meciului, Imanol a explicat tactica adoptată în astfel de cazuri: “Trebuie să studiem totul pentru că știm foarte bine de ce este în stare Messi. Este ceva ce am antrenat săptămâna aceasta la antrenamente și din fericire a funcționat”.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Lionel Messi, sătul de "săgețile" lui Joan Laporta! Ce măsură a luat fotbalistul celor de la PSG
IERI LA 11:01
Liga
Suarez, surprins de despărțirea de Atletico! Ce a spus despre ideea de a juca din nou lângă Messi
26/05/2022 LA 18:33