Catalanii vor organiza în curând alegerile iar Laporta este principalul favorit pentru a prelua din nou funcția de președinte al clubului. El are planuri mari pentru clubul căruia i-a adus gloria în primul său mandat, alături de Pep Guardiola.
Laporta vrea să îl numească drept principal pe actualul antrenor al celor de la Arsenal, Mikel Arteta, informează cei de la Mirror, care citează posturile de radio locale din Catalonia.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Ronald Koeman a fost numit antrenorul Barcelonei în vară însă actualul sezon este unul dezamăgitor pentru catalani iar echipa are nevoie de ceva nou. Koeman nu face parte din planurile niciunui candidat astfel că șederea sa pe Camp Nou va fi una de scurtă durată.

Joan Laporta a pus ochii pe Mikel Arteta

Un nou președinte își va aduce propriul antrenor iar presa catalană scrie că Laporta vrea să îl aducă pe Arteta după ce Xavi i-ar fi transmis că nu vrea să preia postul de antrenor încă.
Arteta este un produs al academiei Barcelonei, La Masia și a lucrat timp de trei ani ca secundul lui Pep Guardiola la Manchester City, impresionând pe toată lumea. Arteta este văzut bine în lumea managerilor din Premier League iar imaginea sa bună l-a ajutat să obțină și actualul său post, cel de principal la Arsenal.
Arteta a câștigat Cupa Angliei și Supercupa în primul său sezon ca antrenor principal iar acest lucru i-a atras atenția lui Laporta, alături de rădăcinile sale catalane și de apropierea față de Guardiola.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59