Catalanii vor organiza în curând alegerile iar Laporta este principalul favorit pentru a prelua din nou funcția de președinte al clubului. El are planuri mari pentru clubul căruia i-a adus gloria în primul său mandat, alături de Pep Guardiola.
Laporta vrea să îl numească drept principal pe actualul antrenor al celor de la Arsenal, Mikel Arteta, informează cei de la Mirror, care citează posturile de radio locale din Catalonia.
Liga
Ghinion teribil pentru Real Madrid! Încă un titular e indisponibil! Situație ingrată pentru Zidane
ACUM 10 ORE
Ronald Koeman a fost numit antrenorul Barcelonei în vară însă actualul sezon este unul dezamăgitor pentru catalani iar echipa are nevoie de ceva nou. Koeman nu face parte din planurile niciunui candidat astfel că șederea sa pe Camp Nou va fi una de scurtă durată.

Joan Laporta a pus ochii pe Mikel Arteta

Un nou președinte își va aduce propriul antrenor iar presa catalană scrie că Laporta vrea să îl aducă pe Arteta după ce Xavi i-ar fi transmis că nu vrea să preia postul de antrenor încă.
Arteta este un produs al academiei Barcelonei, La Masia și a lucrat timp de trei ani ca secundul lui Pep Guardiola la Manchester City, impresionând pe toată lumea. Arteta este văzut bine în lumea managerilor din Premier League iar imaginea sa bună l-a ajutat să obțină și actualul său post, cel de principal la Arsenal.
Arteta a câștigat Cupa Angliei și Supercupa în primul său sezon ca antrenor principal iar acest lucru i-a atras atenția lui Laporta, alături de rădăcinile sale catalane și de apropierea față de Guardiola.
Liga
Gest incredibil al jucătorilor lui Real Madrid! "Galacticii" renunță la prime uriașe în acest sezon
ACUM 12 ORE
Liga
Zidane l-a pierdut și pe Mendy! Real Madrid va avea numai 13 jucători de câmp la meciul cu Getafe
IERI LA 16:48