Oscar Mingueza își va continua visul de pe Camp Nou. Fundașul de 21 de ani a impresionat în primul său sezon la echipa mare a Barcelonei, iar oficialii catalani au decis să-l răsplătească așa cum se cuvine: cu prelungirea contractului.
Mingueza, jucător format la celebra academie a Barcei, "La Masia", a semnat astăzi o nouă înțelegere, valabilă până în 2023.
"Oscar Mingueaza va rămâne la Barca până în 2023", a anunțat Barcelona, în mediul online, alături de o fotografie cu fundașul și președintele Joan Laporta.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39

Mingueza a semnat un nou contract cu Barcelona, valabil până în 2023

Barcelona a suferit la nivelul lotului în actualul sezon, în special în faza defensivă. Accidentarea lui Pique i-a pus mari probleme lui Ronald Koeman, însă Mingueza a sărit în ajutor. Tânărul apărător s-a descurcat excelent și a devenit un jucător debază, adunând 37 de apariții în tricoul blaugrana. Mai mult, Mingueza a contribuit și pe faza ofensivă, reușind să înscrie 2 goluri și să ofere 3 assist-uri.
Mingueza este considerat de conducerea de pe Camp Nou un jucător de mare viitor, la fel ca Ansu Fati și Pedri.
Mingueza a jucat 72 de minute în meciul pierdut aseară de Barcelona, în mod surprinzător, pe teren propriu în fața Granadei, scor 1-2. Catalanii au condus cu 1-0 la pauză, dar oaspeții au reușit să întoarcă rezultatul.
În urma înfrângerii de pe Camp Nou, Barcelona a ratat șansa de a urca pe primul loc în La Liga, cu 5 etape rămase până la finalul sezonului. În continuare, 4 echipe se luptă pentru supremația din Spania: Atletico Madrid (73p), Real Madrid (71p), Barcelona (71p) și Sevilla (70p).
Programul celor 4 echipe în ultimele 5 etape ale sezonului din La Liga:
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59