Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Modalitatea unică prin care La Liga va afla dacă un jucător a infectat alți fotbaliști

Vlad Dumitrescu

Actualizat 20/05/2020 la 10:45 GMT+3

La Liga va folosi un program de analiză video pentru a determina dacă un jucător va fi infectat un coechipier sau adversar după ce au fost depistați pozitiv.

Liga-Präsident Tebas nennt mögliche Termine für Neustart

Credit imagine: SID

Această informație apare într-un protocol pentru revenirea fotbalului al spaniolilor obținut de cei de la Reuters. Documentul a fost trimis la toate cluburile din primele două ligi din Spania și reprezintă o formă modificată a unui document similar primit de cluburi mai devreme luna aceasta.
Echipele din primele două divizii din Spania au început antrenamentele în grupuri de maxim 10 persoane de luni iar președintele La Liga, Javier Tebas, a declarat că speră ca sezonul să fie reluat de pe 12 iunie.
Tebas a declarat că datorită măsurilor de siguranță luate de oficialii spanioli, șansele ca un jucător să fie infectat în timpul unui meci ”sunt practic nule”. Dacă un jucător va fi depistat pozitiv după un meci, el va fi izolat în timp ce facilitatea unde locuiește va fi curățată și dezinfectată se arată în document.
Oricine din cercul de cunoștințe al jucătorului care a fost în contact cu el recent va fi examinat iar analiștii vor folosi programul Mediacoach pentru a vedea ce fotbaliști au intrat în contact direct cu el. În protocol se precizează că orice jucător care a fost în contact direct cu el mai mult de 5 minute va fi testat, studiile sugerând că riscul infectării crește când cineva este în contact cu persoana infectată mai mult timp.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo