Fotbal
Liga

Modalitatea unică prin care La Liga va afla dacă un jucător a infectat alți fotbaliști

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Liga-Präsident Tebas nennt mögliche Termine für Neustart

Credit imagine: SID

DeVlad Dumitrescu
20/05/2020 la 08:33

La Liga va folosi un program de analiză video pentru a determina dacă un jucător va fi infectat un coechipier sau adversar după ce au fost depistați pozitiv.

Această informație apare într-un protocol pentru revenirea fotbalului al spaniolilor obținut de cei de la Reuters. Documentul a fost trimis la toate cluburile din primele două ligi din Spania și reprezintă o formă modificată a unui document similar primit de cluburi mai devreme luna aceasta.

Echipele din primele două divizii din Spania au început antrenamentele în grupuri de maxim 10 persoane de luni iar președintele La Liga, Javier Tebas, a declarat că speră ca sezonul să fie reluat de pe 12 iunie.

Liga

Cum va aduce La Liga un omagiu victimelor coronavirusului. Ce se va întâmpla în timpul partidelor

ACUM O ORĂ

Tebas a declarat că datorită măsurilor de siguranță luate de oficialii spanioli, șansele ca un jucător să fie infectat în timpul unui meci ”sunt practic nule”. Dacă un jucător va fi depistat pozitiv după un meci, el va fi izolat în timp ce facilitatea unde locuiește va fi curățată și dezinfectată se arată în document.

Oricine din cercul de cunoștințe al jucătorului care a fost în contact cu el recent va fi examinat iar analiștii vor folosi programul Mediacoach pentru a vedea ce fotbaliști au intrat în contact direct cu el. În protocol se precizează că orice jucător care a fost în contact direct cu el mai mult de 5 minute va fi testat, studiile sugerând că riscul infectării crește când cineva este în contact cu persoana infectată mai mult timp.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Liga

Fotbalul nu va mai fi la fel: Real Madrid pregătește o schimbare istorică! Ce vor face "galacticii"

ACUM 9 ORE
Liga

Un club vrea să ia 7 jucători de la Barcelona! Ansu Fati, pe lista celor care pot pleca

IERI LA 12:19
Subiecte asemănătoare
FotbalLiga
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ultimele știri

Fotbal

Prima reacție a lui Gerrard după transferul definitiv al lui Ianis Hagi

PESTE 32 MINUTE

Ultimele videoclipuri

Fotbal

#DORdeSPORT cu Florin Motroc

00:30:56

Cele mai populare

Tenis

#YouSayWePlay Roland Garros 2009, înfrângerea istorică a lui Rafael Nadal la Paris

22/05/2020 LA 17:37
Vezi mai multe