Această informație apare într-un protocol pentru revenirea fotbalului al spaniolilor obținut de cei de la Reuters. Documentul a fost trimis la toate cluburile din primele două ligi din Spania și reprezintă o formă modificată a unui document similar primit de cluburi mai devreme luna aceasta.
Echipele din primele două divizii din Spania au început antrenamentele în grupuri de maxim 10 persoane de luni iar președintele La Liga, Javier Tebas, a declarat că speră ca sezonul să fie reluat de pe 12 iunie.
Tebas a declarat că datorită măsurilor de siguranță luate de oficialii spanioli, șansele ca un jucător să fie infectat în timpul unui meci ”sunt practic nule”. Dacă un jucător va fi depistat pozitiv după un meci, el va fi izolat în timp ce facilitatea unde locuiește va fi curățată și dezinfectată se arată în document.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Oricine din cercul de cunoștințe al jucătorului care a fost în contact cu el recent va fi examinat iar analiștii vor folosi programul Mediacoach pentru a vedea ce fotbaliști au intrat în contact direct cu el. În protocol se precizează că orice jucător care a fost în contact direct cu el mai mult de 5 minute va fi testat, studiile sugerând că riscul infectării crește când cineva este în contact cu persoana infectată mai mult timp.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59