În urmă cu 7 ani, disensiunile dintre Ronaldo și Mourinho deveniseră atât de mari încât cei doi au fost aproape de un conflict fizic, în vestiar, la pauza unui meci de Cupă. Deși cei doi sunt conaționali și era de așteptat să se înțeleagă bine, în ultimele luni pe banca Realului "Specialul" devenise "persona non grata" pentru mai mulți lideri ai vestiarului. El nu a știut niciodată să îi țină pe fotbaliștii cu personalitate aproape, dimpotrivă.
"Am fost surprins de reacția lui Mourinho. Câștigam 2-0 în Copa del Rey. Ronaldo nu și-a urmărit adversarul direct la o aruncare de la margine, iar Jose s-a înfuriat. Cei doi au dus mult timp o luptă surdă. Reveniți la vestiar, la jumătatea acelui meci, l-am văzut pe Cristiano disperat, avea lacrimi în ochi. El mi-a spus: "Eu fac tot ce pot și el continuă să mă critice". Mourinho a intrat în vestiar și a început să îl critice pe Ronaldo, că nu respectă sarcinile de joc. Au urmat niște momente "fierbinți" între cei doi, doar intervenția colegilor a făcut să nu se ajungă la o luptă reală între ei", a explicat Modric.

Mourinho, relație rece cu liderii vestiarului de la Real Madrid

Premier League
Salah a explicat cum i-a schimbat viața decizia lui Mourinho de a nu-l mai folosi la Chelsea
12/01/2022 LA 13:18
Mourinho a sosit la Real Madrid în 2010 și, în ciuda faptului că a reușit un titlu istoric, cu record de goluri marcate, ulterior povestea de dragoste a căpătat accente dramatice.
În vestiarul lui Real erau caractere foarte puternice, iar aceștia nu au suportat atitudinea dictatorială în unele momente ale tehnicianului portughez. Liderii blanco au avut o relație tot mai tensionată cu tehnicianul și, în ciuda faptului că acesta a beneficiat de suportul lui Florentino Perez, despărțirea a devenit doar o chestiune de timp.
În cele din urmă aceasta s-a produs în 2013, după ce Real a ratat toate obiectivele. A fost eliminată în Champions League de Dortmund, de la titlu își luase adio încă de la jumătatea sezonului, iar în finala Cupei a pierdut în fața rivalei din oraș, Atletico. După acel meci, nici Mourinho și nici Cristiano Ronaldo nu au mers în tribune, în locul special amenajat pentru premiere, pentru a-și lua "medalia de consolare". Portughezul chiar a fost eliminat în acel meci, în ultimele minute.
https://i.eurosport.com/2020/06/04/2828132.jpg
Serie A
De ce nu a reușit Roma să câștige meciul cu Juventus! Mourinho a dezvăluit ce probleme are la echipă
09/01/2022 LA 20:37
Serie A
Duel nebun pe Olimpico! Juventus s-a impus în fața Romei după un meci cu 7 goluri
09/01/2022 LA 19:48