În urmă cu 7 ani, disensiunile dintre Ronaldo și Mourinho deveniseră atât de mari încât cei doi au fost aproape de un conflict fizic, în vestiar, la pauza unui meci de Cupă. Deși cei doi sunt conaționali și era de așteptat să se înțeleagă bine, în ultimele luni pe banca Realului "Specialul" devenise "persona non grata" pentru mai mulți lideri ai vestiarului. El nu a știut niciodată să îi țină pe fotbaliștii cu personalitate aproape, dimpotrivă.
"Am fost surprins de reacția lui Mourinho. Câștigam 2-0 în Copa del Rey. Ronaldo nu și-a urmărit adversarul direct la o aruncare de la margine, iar Jose s-a înfuriat. Cei doi au dus mult timp o luptă surdă. Reveniți la vestiar, la jumătatea acelui meci, l-am văzut pe Cristiano disperat, avea lacrimi în ochi. El mi-a spus: "Eu fac tot ce pot și el continuă să mă critice". Mourinho a intrat în vestiar și a început să îl critice pe Ronaldo, că nu respectă sarcinile de joc. Au urmat niște momente "fierbinți" între cei doi, doar intervenția colegilor a făcut să nu se ajungă la o luptă reală între ei", a explicat Modric.

Mourinho, relație rece cu liderii vestiarului de la Real Madrid

UEFA Europa Conference League
Mourinho, nemulțumit după victoria cu 5-1 a Romei în Europa! Ce a declarat tehnicianul
17/09/2021 LA 07:25
Mourinho a sosit la Real Madrid în 2010 și, în ciuda faptului că a reușit un titlu istoric, cu record de goluri marcate, ulterior povestea de dragoste a căpătat accente dramatice.
În vestiarul lui Real erau caractere foarte puternice, iar aceștia nu au suportat atitudinea dictatorială în unele momente ale tehnicianului portughez. Liderii blanco au avut o relație tot mai tensionată cu tehnicianul și, în ciuda faptului că acesta a beneficiat de suportul lui Florentino Perez, despărțirea a devenit doar o chestiune de timp.
În cele din urmă aceasta s-a produs în 2013, după ce Real a ratat toate obiectivele. A fost eliminată în Champions League de Dortmund, de la titlu își luase adio încă de la jumătatea sezonului, iar în finala Cupei a pierdut în fața rivalei din oraș, Atletico. După acel meci, nici Mourinho și nici Cristiano Ronaldo nu au mers în tribune, în locul special amenajat pentru premiere, pentru a-și lua "medalia de consolare". Portughezul chiar a fost eliminat în acel meci, în ultimele minute.
https://i.eurosport.com/2020/06/04/2828132.jpg
Fotbal
Napoli - Juventus 2-1. Torinezii sunt pe 16, fără victorie în Serie A. Reacția lui Allegri
11/09/2021 LA 19:53
Premier League
Jose Mourinho a reacționat după revenirea lui Cristiano Ronaldo la Manchester United
29/08/2021 LA 04:18