Întâmplarea a fost povestită de Marcelo, colegul croatului, în timpul unui live transmis pe contul său de Instagram. Amuzat de povestea cu final fericit a lui Modric, brazilianul le-a oferit urmăritorilor săi toate detaliile.
"Modric m-a sunat supărat din cauza unui incident cu poliția: 'Mă jucam fotbal alături de fiul meu și mingea a sărit în stradă. Când s-a dus s-o recupereze, a apărut poliția. I-au spus că îl vor amenda pentru că se afla pe stradă'.", a povestit Marcelo, printre râsete.
Potrivit presei spaniole, se pare că Modric și fiul său au scăpat fără amendă la finalul conversației cu autoritățile.
Fotbal
Dezvăluirea făcută de fostul președinte al Realului: "Ferguson nu voia să ni-l vândă pe Ronaldo"
17/04/2020 LA 17:47

Jovic, chemat în istanță

Nu la fel de norocos a fost însă Luka Jovic, colegul lui Modric de la Real. Atacantul sârb va fi chemat în instanță de către autoritățile din Belgrad, după ce a încălcat regulile impuse de Guvernul din Spania și a părăsit carantina pentru a merge acasă.
Fotbalistul a intrat în atenția Procuraturii și riscă o pedeapsă grea. Jovic va fi chemat să depună mărturie la Parchetul din Belgrad. În funcție de ce va susține atacantul în instanță, el ar putea să primească interdicția de a se alătura lotului lui Real Madrid atunci când starea de urgență va fi ridicată.
La fel cum s-a întâmplat cu Aleksandar Prijovic, Jovic ar putea și el să fie arestat la domiciliu.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19