La numai o zi după ce a spus că Messi este un jucător dificil de antrenat, Quique Setien este din nou subiectul presei din Spania, care a scos la suprafață un episod foarte tensionat între antrenor și starul argentinian.
Jurnalistul Adria Albets, a dezvăluit într-o emisiune la SER Catalunya că Setien i-a aruncat câteva vorbe grele lui Messi la finalul meciului cu Celta Vigo din finalul sezonului precedent.
Acea partidă s-a încheiat 2-2, catalanii fiind egalați pe final de Iago Aspas, iar la final Quique Setien a fost foarte nervos în vestiar. Acesta le-ar fi reproșat jucătorilor greșelile făcute pe parcursul acelui meci, care a dus la pierderea primei poziții în clasament în favoarea Realului.
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
20/01/2022 LA 06:24

Setien către Messi: "Dacă nu îți place ceea ce spun, ușa este acolo"

Potrivit lui Adria Albets, Messi a fost foarte deranjat de tonul pe care a vorbit antrenorul de atunci al Barcei, cerându-i lui Setien mai mult respect pentru jucătorii care au câștigat atâtea trofee pentru club, menționând că aceștia au un plamares mult mai bogat decât tehnicianul.
În acel moment, Setien a avut o replică pe care puțini ar fi avut curajul să o dea: "Dacă nu îți place ceea ce spun, ușa este acolo", i-a spus antrenorul lui Messi. Argentinianul a tăcut ulterior, dar a zâmbit într-un mod sfidător la auzul cuvintelor lui Setien.
Barcelona a mai făcut apoi un egal, 2-2 cu Atletico Madrid și pierdut și meciul cu Osasuna, catalanii pierzând titlul în defavoarea marii rivale Real Madrid. Setien a rămas pe banca echipei pentru meciurile din Champions League, dar dezastrul cu Bayern Munchen din sferturile de finală i-a fost fatal antrenorului, care a fost demis.
Plecarea lui Setien nu a rezolvat problemele Barcelonei. Echipa antrenată de Ronald Koeman are numai 8 puncte în primele 6 partide din startul acestui sezon, pierzând și derby-ul cu Real Madrid de pe Camp Nou. În plus, există foarte multe probleme la nivelul conducerii clubului, demisia lui Bartomeu și problemele financiare semnalate de presa iberică creând o stare tensionată la club, care re vede în rezultatele echipei.
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
20/01/2022 LA 05:17
Liga
"Ar fi grozav să-și încheie cariera aici!" Dani Alves îl vrea pe Messi înapoi la Barcelona
19/01/2022 LA 10:14