Aguirre a primit cartonașul roșu în minutul 94 al partidei de pe Camp Nou. La momentul acela, nimeni nu a înțeles exact motivul arbitrului pentru a-l elimina. Conform presei spaniole însă, arbitrul și-a arătat motivația în raportul de după meci.
Conform raportului, Aguirre a fost eliminat pentru că fluiera constant în timpul partidei și ducea în eroare jucătorii. El fusese avertizat anterior de arbitru să înceteze cu acest comportament însă nu a ținut cont, astfel că centralul Munuera nu a avut de ales.
Adolescentul de 17 ani, Ansu Fati, a marcat aseară al cincilea său gol din acest sezon în La Liga și a contribuit astfel la victoria Barcelonei împotriva celor de la Leganes. Atacantul din Guinea-Bissau a șutat fără să-i ofere șanse portarului advers în prima repriză pentru ca apoi Lionel Messi să asigure cele trei puncte pentru catalani din penalty în a doua parte a meciului.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Acesta a fost golul cu numărul 699 în toată cariera pentru Messi. Argentinianul a devenit jucătorul implicat în cele mai multe goluri în acest sezon din Europa (21 goluri + 14 assist-uri) iar Barcelona s-a distanțat la cinci puncte de Real Madrid, care va juca joi cu Valencia.
https://i.eurosport.com/2020/06/14/2832789.png
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59