Recent, jurnaliștii spanioli au dezvăluit un argument care ar putea cântări enorm din perspectiva unei mutări a atacantului gabonez de la Arsenal pe Camp Nou, în următoarea perioadă de mercato.
Aubameyang și Lautaro Martinez sunt cei doi atacanți pe care Barcelona îi urmărește intens, din perspectiva unui transfer în vară. Catalanii sunt de părere că unul dintre cei doi jucători i-ar crea o competiție serioasă lui Luis Suarez în faza ofensivă. Interesul Barcelonei pentru vârful lui Arsenal este foarte bine cunoscut încă din iarnă, când Aubameyang și-a dat chiar acceptul pentru un transfer în Spania. Mutarea a picat în cele din urmă, după ce oficialii londonezi au concluzionat că gabonezul este mult prea important pentru "tunari", iar o plecare i-ar afecta grav.
Cotidianul Sport a dezvăluit argumentul conform căruia Aubameyang ar putea face pasul pe Camp Nou, în cele din urmă. Potrivit presei iberice, atacantul prezintă un atașament uriaș față de Spania, țară în care trăiește o mare parte a familiei sale. Orașul situat pe coastă, în care locuiesc rudele sale, se află la mică distanță de Barcelona, unde s-au desfășurat primele negocieri din iarnă. Jurnaliștii spanioli consideră că prezența familiei l-ar putea influența decisiv pe Aubameyang și l-ar transforma în jucătorul Barcelonei.
Premier League
Un meci al lui Arsenal din Premier League, anchetat! Suma uriașă care s-a pariat pe un avertisment
ACUM 14 ORE
Eric Abidal, directorul sportiv al Barcei, a confirmat interesul catalanilor pentru Aubameyang: "Îl cunoaştem, are un profil care ni se potriveşte. Este un jucător important, care face diferența în multe momente. Vom vedea ce se va întâmpla."
https://i.eurosport.com/2020/02/27/2785606.jpg

Aubameyang, cotă de piață de 70 milioane de euro

După negocierile din iarnă, oficialii lui Arsenal nu au vrut să mai discute și în timpul sezonului, pentru a nu tulbura apele de pe Emirates. Așadar, discuțiile dintre cele două tabere se vor relua în vară, moment în care Aubameyang va intra în ultimul său an de contract cu formația londoneză.
Pentru Barca, varianta transferului lui Aubameyang este mult accesibilă din punct de vedere financiar. În prezent, atacantul ajuns la 30 de ani este cotat la 70 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com, în timp ce Lautaro are o clauză de reziliere, stabilită de Inter, în valoare de 111 milioane de euro.
Barcelona a suferit în mod constant în actualul sezon pe faza ofensivă, din cauza accidentării lui Luis Suarez. Pentru a umple golul lăsat de uruguayan, catalanii l-au transferat în iarnă pe Martin Braithwaite, de la Leganes, însă atacantul danez nu s-a ridicat la nivelul la așteptărilor.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Ansu Fati trăiește un coșmar fără sfârșit! Decarul Barcelonei s-a "rupt" din nou! Cât va absenta
ACUM 16 ORE
Liga
VIDEO | Golul începutului de an a fost reușit de brazilianul de 15 ani dorit insistent de Barcelona
ACUM 17 ORE