Ousmane Dembele s-a accidentat din nou în luna februarie iar sezonul lui părea să fie încheiat. Cei de la Barcelona au reușit să obțină acordul federației să transfere de urgență un alt jucător în afara perioadei de mercato - Martin Braithwaite a fost adus de la Leganes.
Cum sezonul a fost suspendat din cauza pandemiei de COVID-19, părea că Ousmane Dembele va putea totuși să revină după accidentare și să prindă finalul de sezon. Însă acest lucru nu se va întâmpla.

Nu va fi testat pentru COVID-19

Bundesliga
Bayern, negocieri avansate pentru transferul lui Dembele! Care e poziția francezului
17/05/2022 LA 13:35
În momentul în care Braithwaite a fost adus pe Camp Nou, Ousmane Dembele a fost scos de pe lista Barcelonei pentru La Liga. Astfel, francezul nu are drept de joc în acest sezon și nu va putea evolua chiar dacă va fi apt!
Astfel, cei de la Barcelona au decis ca Ousmane Dembele să nu fie inclus nici pe lista jucătorilor care vor fi testați pentru COVID-19. Toți jucătorii catalanilor urmează să fie astăzi supuși testului, cu excepția lui Dembele.
Dacă testele vor fi în regulă, jucătorii Barcelonei vor putea să revină la antrenamente de vineri. Nu și Dembele, însă. Acesta ar trebui să plătească pentru un test privat pentru COVID-19 dacă vrea să se antreneze cu Barcelona.
La Liga ar urma să reînceapă în luna iunie - mai sunt 11 etape rămase de disputat din actualul sezon. Barcelona este pe primul loc în clasament, cu 2 puncte peste Real Madrid.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Bundesliga
Bayern îi răspunde Barcelonei cu aceeași monedă, după ce Lewandowski e cu un pas pe Camp Nou
15/05/2022 LA 06:41
Liga
Barcelona renunță la 9 fotbaliști! Depay și De Jong, printre cei care vor pleca în această vară
10/05/2022 LA 05:01