Zinedine Zidane l-a scos de ceva vreme din planurile sale pe Vinicius, după un gest nepotrivit făcut de atacantul de 20 de ani înaintea unui meci, anunță cotidianul As. Se întâmpla tocmai în vară, înaintea returului cu Manchester City, scor 1-2 (2-4, la general), din optimile UEFA Champions League.
Potrivit jurnaliștilor iberici, când a aflat că nu a prins un loc în primul "11" al "galacticilor" la partida de pe Etihad, Vinicius a început să trimită mesaje pe telefon în vestiar, lucru care l-a enervat pe Zidane.
https://i.eurosport.com/2019/12/07/2732031.jpg
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39

Motivul pentru care Zidane nu se mai bazează pe Vinicius

"Zizou" este un tehnician care ține mult la comportamentul jucătorilor și la respectul arătat de aceștia, iar gestul tânărului atacant nu i-a picat tocmai bine.
Ca pedeapsă, tehnicianul francez l-a lăsat pe Vinicius pe banca de rezerve totul meciul, împotriva lui City, apoi relația dintre cei doi s-a răcit. Internaționalul brazilian a fost folosit foarte rar ca titular în actualul sezon, fiind introdus de obicei câteva minute pe final.
Nici forma bună în care se află Lucas Vazquez și Marco Asensio nu îl ajută pe Vinicius, care a devenit o soluție de avarie pentru Real Madrid. De asemenea, revenirea lui Eden Hazard după accidentare i-au micșorat extrem de mult șansele brazilianului să-și mai asigure postul de titular.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59