Multe zvonuri au circulat în spațiul public privind motivele din spatele rupturii dintre Gareth Bale și Real Madrid. Totuși, o declarație recentă oferită de colegul galezului, Toni Kroos, pare să facă lumină într-una dintre cele mai mari controverse din fotbalul spaniol. Potrivit mijlocașului neamţ, la mijloc ar fi vorba despre un eveniment petrecut vara trecută.
Garet Bale a vrut să plece de pe Santiago Bernabeu în 2019, clubul şi-a dat iniţial acordul, dar, apoi, Florentino Perez a refuzat în două rânduri să-l vândă pe superstarul galez. Acela a fost momentul, susţine coechipierul Toni Kroos, în care Bale s-a supărat pe club și a afișat indiferență din acel moment.

Bale – Real Madrid, o telenovelă fără sfârșit

Liga
Gareth Bale a luat o decizie inedită privind cariera sa! Când s-ar putea retrage galezul
07/01/2022 LA 10:38
"Nu se ajunge nicăieri că situaţia este nesatisfăcătoare pentru toată lumea. El cu siguranţă nu a jucat atât de puţin cu m o face acum. Cred că a vrut să plece vara trecută şi clubul, în principiu, şi-a dat acordul la început, iar apoi a refuzat de două ori. Nu ştiu dacă încă mai este supărat pentru asta. Este un subiect dificil", a declarat Kroos, citat de Goal.com.
Mijlocașul german din echipa lui Zidane face referire la ceea ce s-a întâmplat vara trecută, când Gareth Bale a fost aproape de un transfer în China. Chiar dacă atunci se știa că jucătorul a refuzat să plece, se pare că cei care au refuzat să-i de drumul sunt chiar oficialii clubului, cu toate că de câțiva ani se plâng că nu pot să scape de atacantul care are cel mai mare salariu din echipă, 17 milioane de euro pe an.
Gareth Bale a fost trasferat la Real Madrid în 2013 de la Tottenham pentru 100 de milioane de euro, reprezentând la acea vreme cea mai mare sumă plătită vreodată pentru un jucător. Bale a câștigat pe Bernabeu două titluri de campion în 2017 și 2020, o cupă a Spaniei în 2014 dar și 4 trofeee Uefa Champions League în 2014, 2016, 2017 și 2018.
Liga
Eden Hazard va fi pentru prima oară titular la Real Madrid, după 3 luni. Anunțul lui Ancelotti
18/12/2021 LA 15:12
Liga
Ancelotti îl vrea la Real Madrid pe mijlocașul său preferat din Anglia, dorit în locul lui Casemiro
11/12/2021 LA 06:37