Cadena Ser susține că Atletico Madrid, una dintre rivalele catalanilor din Spania, este ultima echipă care și-a îndreptat atenția către Ivan Rakitic. Potrivit sursei citate, Atletico și Barcelona se află în negocieri pentru transferul jucătorului de 31 de ani, la finalul sezonului.
După ultimul meci al catalanilor din campionat, câștigat împotriva lui Levante, scor 2-1, Rakitic a mărturisit că este nemulțumit din cauza unor decizii luate de conducerea Barcelonei:
"Au existat câteva lucruri care m-au deranjat. Sunt oameni la club care iau decizii, dar noi restul nu suntem aici doar ca să zâmbim. Se pare că trebuie să ne obișnuim cu lucrurile pe care nu le știm.", a declarat Rakitic.
Fotbal
Messi's Day | TOP 5 jucători cu cele mai multe apariții alături de Lionel, care nu sunt spanioli
24/06/2021 LA 07:59
https://i.eurosport.com/2019/12/07/2732154.jpg

Rakitic: "Îmi doresc ca Barca să poată conta pe mine"

În același timp, Rakitic a declarat că acum se concentrează doar pe jocul Barcelonei, pentru care urmează cea mai importantă parte a sezonului:
"Mă bucur că am jucat astăzi, nu vreau să deschid alte subiecte. Ce s-a întâmplat în campania de iarnă este deja în trecut, am întors pagina și încerc să nu mă mai gândesc la asta. Acum mă pregătesc pentru partea decisivă a sezonului și îmi doresc ca antrenorul, colegii și suporterii Barcelonei să poată conta pe mine.", a mai spus Rakitic.
La ultima partidă jucată de Barcelona, Rakitic a fost integralist, lucru care s-a întâmplat foarte rar în actualul sezon. Croatul a fost lăsat de multe ori chiar pe bancă, în special pe vremea lui Ernesto Valverde.
Rakitic se află la Barcelona din 2014, de când catalanii l-au cumpărat de la Sevilla în schimbul sumei de 18 milioane de euro. Mijlocașul a bifat 292 de apariții în tricoul catalanilor, reușind să înscrie 34 de goluri și să ofere 40 de assist-uri.
25 de milioane de euro este cota de piață a croatului, potrivit transfermarkt.com.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Recorduri impresionante doborâte de Luka Modric la Euro 2020! E primul croat care reușește așa ceva
23/06/2021 LA 10:15
Fotbal
Ianis Hagi, pe lista Sevillei! Cum a reacţionat Rakitic când a fost întrebat de transferul românului
26/05/2021 LA 13:27