Relația lui Neymar cu Barcelona a fost una tumultoasă. Brazilianul a fost vândut pentru 222 de milioane de euro la Paris-Saint Germain, devenind cel mai scump fotbalist din istoria acestui sport.
Neymar a mers la Paris cu gândul că va fi în sfârșit vioara întâi și va câștiga Balonul de Aur, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Nu a venit nici măcar trofeul UEFA Champions League, astfel că perioada petrecută de el acolo a fost cel puțin sub așteptări, până acum.
La Barcelona i s-a dus mereu lipsa, în special de către Messi. Argentinianul se înțelegea de minune cu Neymar, atât pe teren cât și în afara lui. Așadar, profitând de influența imensă pe care o are la club, a cerut constant conducerii să îl aducă înapoi. Acest lucru nu s-a întâmplat însă, iar tensiunile dintre Messi și conducere doar s-au adâncit.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39

Planul pentru aducerea lui Neymar

Acum însă urmează să vină o nouă conducere iar unul dintre candidați a anunțat deja că intenționează să îi facă pe plac lui Messi, cel care ar putea pleca liber de contract vara viitoare.
Emili Rousaud, candidat la președinția Barcelonei, a declarat: "Vom transfera doi jucători de top, unul dintre ei fiind Neymar".
"Lucrăm pentru a-l aduce înapoi la Barcelona, dacă își va retrage plângerea pe care a înaintat-o în instanță", a adăugat el, făcând referire la procesul pe care îl are Neymar în desfășurare cu Barcelona. Brazilianul cere un bonus de 44 de milioane de euro pe care nu l-ar mai primit de la catalani.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59