Mundo Deportivo a anunțat joi seară că Neymar și clubul FC Barcelona sunt implicați într-un proces în care jucătorul solicită să-i fie plătite 3.5 milioane de euro. Tatăl jucătorului a explicat pentru Radio Marca situația.
Suma corespunde unui proces mai vechi, de când Neymar a plecat de la Barcelona. La acel moment ne-am simțit prejudiciați. Vrem să ajungem la un acord cu Barcelona, este cel mai bine pentru toată lumea. Nu am avut niciodată o relație proastă cu Bartomeu. Nu știm dacă se va întoarce la Barcelona, în acest moment are contract cu PSG

Îl mai transferă Barcelona?

Ligue 1
"Mbappe va face istorie!" Ronaldinho, convins că starul lui PSG este cel mai bun jucător din Franța
IERI LA 15:31
Cei de la Mundo Deportivo susțin că este vorba de un nou proces, însă aceasta este până la urmă o tentativă de a o forța pe Barcelona să vină cu o nouă ofertă de a-l transfera. O revenire la Barcelona ar anula automat procesul mare în care Neymar solicită suma brută de 43.6 milioane de euro, sumă care reprezenta o primă care nu i-a fost plătită deși conform contractului clauza s-a activat înainte ca Neymar să semneze cu PSG.
Refuzul celor de la Barcelona de a plăti suma și lipsa unui acord a dus diferendul în tribunal. Procesul încă nu a demarat iar Neymar solicită acum o iltă sumă parte din salariul pe care ar fi trebuit să-l primească, adică fix 3.5 milioane de euro.
Surse din cadrul clubului Barcelona au confirmat pentru Mundo Deportivo existența acestui nou proces care însă nu afectează în vreun fel o posibilă revenire a lui Neymar la Barcelona. Catalanii nu au reușit să-l transfere în vara trecută, însă pregătesc o nouă tentativă, în funcție de disponibilitatea celor de la PSG de a negocia.
Liga
Cum ar fi arătat cele mai tari echipe din La Liga dacă nu ar fi vândut niciun jucător în ultimii ani
29/04/2022 LA 09:24
Ligue 1
PSG, gata să renunțe la Neymar! Parizienii au stabilit suma pentru care ar accepta să-l cedeze
27/04/2022 LA 14:37