În ciuda calităților desăvârșite pe care le deține superstarul Barcelonei, nu toată lumea este de acord cu ideea că Messi este cel mai tehnic fotbalist. Cafu, fotbalistul legendar al Braziliei, consideră că nici Messi, nici Ronaldo nu îl întrec pe Neymar la acest capitol.
Fost campion mondial cu Brazilia în 1994 și 2002, Cafu susține că Neymar domină fotbalul mondial prin talentul său nativ de a dribla și a conduce mingea.
"Din punct de vedere tehnic, Neymar este cel mai bun jucător din lume. În prezent, nimeni nu-l poate întrece la acest capitol. Nici măcar Messi nu se apropie de calitatea lui tehnică.", a spus Cafu, pentru Fox Sports.
Fotbal
Rămâne Barcelona fără Lewandowski înainte de termen? Lothar Matthaus a făcut anunțul
ACUM 7 ORE

Neymar, înapoi pe Camp Nou?

În prezent la PSG, Neymar nu a reușit să câștige vreun trofeu european alături de campioana Franței. Fără doar și poate, cea mai bună perioadă a brazilianului a fost la Barcelona, pentru care a evoluat între 2013 și 2017, reușind să înscrie 105 goluri și să ofere 75 de assist-uri. Alături de Messi în faza ofensivă, Neymar a reușit un sezon Champions League excelent, reușind să-și treacă în cont mult râvnitul trofeu după o finală cu Juventus, în 2015.
Doi ani mai târziu, PSG l-a cumpărat pe brazilian în schimbul sumei de 222 milioane de euro, considerată cea mai mare din istoria fotbalului. În ultima vreme s-a tot vorbit despre o posibilă revenire a lui Neymar pe Camp Nou, pentru a reîntregi celebra "tripletă" ofensivă, alături de Luis Suarez și Leo Messi.
150 de milioane de euro ar fi suma cerută de francezi pentru transferul brazilianului, potrivit presei internaționale.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ligue 1
Galtier e sigur cu privire la viitorul lui Mbappe! Ce spune despre rămânerea lui Messi la PSG
ACUM 13 ORE
Ligue 1
Mbappe, atacat de un fost coleg de la PSG: "Nu înțelege că cei de lângă el sunt mai fenomene ca el"
IERI LA 10:20