Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Nici măcar Messi nu se apropie de calitatea lui". Cafu, despre cel mai tehnic fotbalist din lume

Cosmin Cioboata

Publicat 27/03/2020 la 15:12 GMT+2

Leo Messi este deținătorul celor mai multe Baloane de Aur din istoria fotbalului (6), cu unul mai mult decât Cristiano Ronaldo.

Messi

Credit imagine: Getty Images

În ciuda calităților desăvârșite pe care le deține superstarul Barcelonei, nu toată lumea este de acord cu ideea că Messi este cel mai tehnic fotbalist. Cafu, fotbalistul legendar al Braziliei, consideră că nici Messi, nici Ronaldo nu îl întrec pe Neymar la acest capitol.
Fost campion mondial cu Brazilia în 1994 și 2002, Cafu susține că Neymar domină fotbalul mondial prin talentul său nativ de a dribla și a conduce mingea.
"Din punct de vedere tehnic, Neymar este cel mai bun jucător din lume. În prezent, nimeni nu-l poate întrece la acest capitol. Nici măcar Messi nu se apropie de calitatea lui tehnică.", a spus Cafu, pentru Fox Sports.

Neymar, înapoi pe Camp Nou?

În prezent la PSG, Neymar nu a reușit să câștige vreun trofeu european alături de campioana Franței. Fără doar și poate, cea mai bună perioadă a brazilianului a fost la Barcelona, pentru care a evoluat între 2013 și 2017, reușind să înscrie 105 goluri și să ofere 75 de assist-uri. Alături de Messi în faza ofensivă, Neymar a reușit un sezon Champions League excelent, reușind să-și treacă în cont mult râvnitul trofeu după o finală cu Juventus, în 2015.
Doi ani mai târziu, PSG l-a cumpărat pe brazilian în schimbul sumei de 222 milioane de euro, considerată cea mai mare din istoria fotbalului. În ultima vreme s-a tot vorbit despre o posibilă revenire a lui Neymar pe Camp Nou, pentru a reîntregi celebra "tripletă" ofensivă, alături de Luis Suarez și Leo Messi.
150 de milioane de euro ar fi suma cerută de francezi pentru transferul brazilianului, potrivit presei internaționale.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo