Alături de formația de pe Camp Nou, goalkeeper-ul spaniol a câștigat toate trofeele posibile și a rămas pentru totdeauna în inimile suporterilor catalani. De asemenea, Valdes a bifat performanțe uriașe și la naționala Spaniei, cu care a câștigat Cupa Mondială din 2010 și Campionatul European din 2012.
Deși a cucerit cele mai prestigioase trofee din fotbal, Valdes a dezvăluit recent că nu a păstrat vreo medalie sau pereche de mănuși din timpul finalelor disputate. În schimb, portarul ține la loc de cinste tricoul purtat în urmă cu 14 ani, la finala Champions League câștigată împotriva lui Arsenal, scor 2-1.
"Acesta este singurul lucru pe care l-am păstrat din întreaga perioadă petrecută între buturi.", a scris Valdes, pe contul Instagram, unde a postat și fotografia cu celebrul său tricou verde.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39

Valdes a scris istorie pe Camp Nou

Valdes a avut o prestație excepțională în finala de la Paris, reușind să respingă foarte multe șuturi expediate de jucătorii lui Arsenal. Sol Campbell a deschis scorul pentru "tunari" în prima repriză, apoi catalanii au întors rezultatul în partea secundă, prin golurile lui Eto'o și Belletti.
În urmă cu ceva timp, Valdes recunoștea că meciul respectiv l-a motivat să meargă mai departe în momentele de cumpănă:
Acea seară de la Paris mi-a oferit puterea să continui la Barcelona și în următorii ani. Fără meciul respectiv, probabil n-aș fi rezistat atât de mult timp. Atunci am reușit să răspund tuturor criticilor. | Victor Valdes
Crescut la academia catalanilor, Valdes a apărat poarta Barcelonei în perioada 2002-2014, reușind să câștige 21 de trofee, printre care 6 titluri în La Liga și de 3 ori Champions League (2006, 2009, 2011).
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59