Fostul jucător, antrenor și director al lui Real Madrid, Valdano, este de părere că atacantul galez a fost tras pe linia moartă pe Bernabeu de către Zinedine Zidane. Jorge Valdano spune de asemenea că galezul nu pare să fie prea interesat de situația lui la Real, iar că Zidane a luat serios în considerare să se debaraseze de Bale, despre care nu are cea mai bună părere. Desigur, asta nu este pentru prima data când galezul iese din grațiile tehnicianului francez.
În ultimele șapte meciuri, Bale a jucat doar 47 de minute, practic o singură repriză întreagă. În patru dintre acestea, galezul a fost rezervă. În orice caz, forma a fost o uriașă problemă pentru atacantul de 30 de ani în ultimele sezoane, iar fanii Galacticilor au fost destul de critici cu el.

Zidane și Bale, o legătură cu năbădăi

Fotbal
Zinedine Zidane a bătut palma pentru a reveni pe banca tehnică! Cu cine a ajuns la un acord
22/11/2022 LA 09:06
Au existat adesea mai multe întrebări cu privire la cât de mult poate Bale să suporte tratamentul primit de la Zidane, însă galezul s-a descurcat foarte bine de-a lungul timpului. Opinia lui Valdano însă este că Gareth Bale nu este tocmai omul căruia să-i pese cu adevărat de ce i se întâmplă pe Bernabeu.
Zidane are nevoie de toți jucătorii pentru meciurile rămase în acest sezon competițional, mai ales că lupta este strânsă în fruntea clasamentului. Totuși, cred că drumul lui Bale se va încheia la un moment dat, el va fi dat la o parte. Cred oricum că lui Bale nu-i prea pasă de asemenea, iar un antrenor știe, simte când un jucător își dorește să joace – Jorge Valdano, pentru Onda Cero
Bale a ajuns pe Bernabeu în vara anului 2013, iar de atunci a cucerit patru titluri de Champions League, unul în La Liga și trei de Cupă Mondială a cluburilor. Chiar dacă Bale este aspru criticat de fanii madrilenilor, el are parte și de suporteri în acest "război rece".
Cupa Mondială FIFA
Zidane vrea ca Mondialul din Qatar să se desfășoare normal! "Renunțați la polemici!"
25/10/2022 LA 08:08
Liga Campionilor UEFA
Real Madrid, în drumul spre al 15-lea trofeu în Champions League! Record uluitor al galacticilor
03/10/2022 LA 11:32