Fostul jucător, antrenor și director al lui Real Madrid, Valdano, este de părere că atacantul galez a fost tras pe linia moartă pe Bernabeu de către Zinedine Zidane. Jorge Valdano spune de asemenea că galezul nu pare să fie prea interesat de situația lui la Real, iar că Zidane a luat serios în considerare să se debaraseze de Bale, despre care nu are cea mai bună părere. Desigur, asta nu este pentru prima data când galezul iese din grațiile tehnicianului francez.
În ultimele șapte meciuri, Bale a jucat doar 47 de minute, practic o singură repriză întreagă. În patru dintre acestea, galezul a fost rezervă. În orice caz, forma a fost o uriașă problemă pentru atacantul de 30 de ani în ultimele sezoane, iar fanii Galacticilor au fost destul de critici cu el.

Zidane și Bale, o legătură cu năbădăi

Ligue 1
Șefii lui PSG insistă că Pochettino nu a cerut să plece la Manchester United! Ce au spus despre Zida
ACUM 3 ORE
Au existat adesea mai multe întrebări cu privire la cât de mult poate Bale să suporte tratamentul primit de la Zidane, însă galezul s-a descurcat foarte bine de-a lungul timpului. Opinia lui Valdano însă este că Gareth Bale nu este tocmai omul căruia să-i pese cu adevărat de ce i se întâmplă pe Bernabeu.
Zidane are nevoie de toți jucătorii pentru meciurile rămase în acest sezon competițional, mai ales că lupta este strânsă în fruntea clasamentului. Totuși, cred că drumul lui Bale se va încheia la un moment dat, el va fi dat la o parte. Cred oricum că lui Bale nu-i prea pasă de asemenea, iar un antrenor știe, simte când un jucător își dorește să joace – Jorge Valdano, pentru Onda Cero
Bale a ajuns pe Bernabeu în vara anului 2013, iar de atunci a cucerit patru titluri de Champions League, unul în La Liga și trei de Cupă Mondială a cluburilor. Chiar dacă Bale este aspru criticat de fanii madrilenilor, el are parte și de suporteri în acest "război rece".
Ligue 1
Jucătorii de la PSG, convinși că Zidane îi va lua locul lui Pochettino, care va pleca la United
23/11/2021 LA 06:41
Fotbal
Newcastle pune la bătaie 80 de milioane de euro pentru transferul iernii în Europa
21/11/2021 LA 16:11