Pique s-a accidentat în victoria Barcelonei cu 3-0 în fața celor de la Sevilla în returul semifinalelor Cupei Spaniei.
”În urma unei evaluări medicale și a mai multor teste, s-a ajuns la concluzia că Gerard Pique a suferit o luxație la ligamentul colateral al genunchiului drept. El va fi indisponibil iar felul în care se va recupera va determina când va fi disponibil din nou”, a informat Barcelona pe Twitter.
Fotbal
Barcelona nu renunță ușor la Lewandowski! O nouă contestație depusă privind suspendarea polonezului
06/12/2022 LA 09:29
Jurnaliștii spanioli scriu că Pique va lipsi trei săptămâni, însă căpitanul catalanilor ar putea reveni mai devreme dacă va forța recuperarea. De asemenea și Ousmane Dembele s-a accidentat. El s-a ținut de coapsă după un șut cu piciorul lung și a preferat să continue partida, chiar dacă era în durere. Koeman l-a schimbat la finalul primelor 90 de minute și francezul va aștepta rezultatul analizelor acum.

BARCELONA, REPETIȚIE PENTRU PSG

Dembele a deschis rapid scorul în minutul 12 cu un șut superb din afara careului direct la vinclu, lăsându-l fără reacție pe Vaclik.
După un final cu Barcelona presând ca la handbal, Sevilla a cedat în ultimul minut și golul lui Pique a trimis meciul în prelungiri, după ce în minutul 92, Fernando fusese eliminat. Braithwaite a închis tabela în minutul 95, în prima repriză de prelungiri.
Calificarea le dă aripi catalanilor înainte de returul din Liga Campionilor, acolo unde însă are de întors un 4-0 contra lui PSG.
Barcelona va juca miercuri, 10 martie, la Paris contra lui PSG, care nu va conta pe Moise Kean, găsit pozitiv la testul de Covid19.
La Liga
Lionel Messi, așteptat înapoi la Barcelona de Cruyff! "Trebuie să fie din nou împreună"
30/11/2022 LA 19:02
Cupa Mondială FIFA
Barcelona îl urmărește de peste un an pe fotbalistul care se crede "mai bun decât Neymar"
30/11/2022 LA 11:43