Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Noi vești proaste pentru Barcelona: Gerard Pique și Ousmane Dembele s-au accidentat

Vlad Dumitrescu

Actualizat 04/03/2021 la 15:18 GMT+2

Gerard Pique s-a accidentat în returul jucat de Barcelona cu Sevilla în Cupa Spaniei.

Gerard Pique injury

Credit imagine: Getty Images

Pique s-a accidentat în victoria Barcelonei cu 3-0 în fața celor de la Sevilla în returul semifinalelor Cupei Spaniei.
”În urma unei evaluări medicale și a mai multor teste, s-a ajuns la concluzia că Gerard Pique a suferit o luxație la ligamentul colateral al genunchiului drept. El va fi indisponibil iar felul în care se va recupera va determina când va fi disponibil din nou”, a informat Barcelona pe Twitter.
Jurnaliștii spanioli scriu că Pique va lipsi trei săptămâni, însă căpitanul catalanilor ar putea reveni mai devreme dacă va forța recuperarea. De asemenea și Ousmane Dembele s-a accidentat. El s-a ținut de coapsă după un șut cu piciorul lung și a preferat să continue partida, chiar dacă era în durere. Koeman l-a schimbat la finalul primelor 90 de minute și francezul va aștepta rezultatul analizelor acum.

BARCELONA, REPETIȚIE PENTRU PSG

Dembele a deschis rapid scorul în minutul 12 cu un șut superb din afara careului direct la vinclu, lăsându-l fără reacție pe Vaclik.
După un final cu Barcelona presând ca la handbal, Sevilla a cedat în ultimul minut și golul lui Pique a trimis meciul în prelungiri, după ce în minutul 92, Fernando fusese eliminat. Braithwaite a închis tabela în minutul 95, în prima repriză de prelungiri.
Calificarea le dă aripi catalanilor înainte de returul din Liga Campionilor, acolo unde însă are de întors un 4-0 contra lui PSG.
Barcelona va juca miercuri, 10 martie, la Paris contra lui PSG, care nu va conta pe Moise Kean, găsit pozitiv la testul de Covid19.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo