Real Madrid este interesată de Igor Gomes dar Sao Paolo nu a primit încă o ofertă oficială. De asemenea, Barcelona, Sevilla și Ajax îl urmăresc și ele pe Gomes iar directorul sportiv de la clubul brazilian, Rai, a recunoscut că mai multe cluburi europene îl doresc pe jucătorul de 21 de ani.
Real Madrid a cheltuit mult pe jucători brazilieni în sezoanele recente, aducând nume precum Vinicius Junior, Rodrygo sau Reinier Jesus, iar agentul lui Gomes, Wagner Ribeiro, a declarat că își dorește ca jucătorul să ajungă la Real.
Întrebat dacă sunt adevărate legăturile cu Real Madrid, Rai a declarat pentru Globo Esporte: ”Este adevărat. Ce putem spune este că Gomes este un jucător care atrage interes din partea cluburilor europene. Dar încă nu am avut o ofertă concretă. Dar este o realitate că el atrage interes. Am vorbit deja cu prietenii mei europeni, dar vom vedea”.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59