Fundașul spaniol a jucat în peste 650 de meciuri și a înscris 100 de goluri pentru Real Madrid de când a ajuns la club în 2005.

Cu toate acestea, negocierile dintre club și Sergio Ramos se află într-un impas de ceva vreme iar presa a scris recent că de serviciile căpitanului s-au arătat interesate Manchester United și PSG.

Liga
Real Madrid - Real Sociedad 1-1. Vinicius Jr. a smuls un punct pentru trupa lui Zidane
ACUM 13 ORE

Jurnalistul spaniol Josep Pedrerol, citat de Daily Mail, susține că nu mai vede cale de întoarcere în acest moment. El a declarat duminică pentru El Chiringuito: ”Sergio Ramos va pleca de la Real Madrid. Nu cred că mai există posibilitatea ca el să rămână. Nu mai există cale de întoarcere”.

Real Madrid, resemnată cu privire la plecarea lui Ramos

”Real Madrid este convinsă că Ramos va pleca și este resemnată cu plecarea sa, conducerea fiind de părere că el merită să semneze cu orice echipă își dorește”, a adăugat el.

Mundo Deportivo a scris săptămâna trecută că Ramos a respins oferta de a-și prelungi contractul pe încă doi ani, care ar fi venit însă cu o reducere cu 10% a salariului din acuza pandemiei de coronavirus.

Manchester United și PSG sunt interesate de serviciile lui Ramos. Spaniolul de 34 de ani este accidentat în acest moment și ar putea reveni pe teren abia în aprilie.

Liga
Reacția oficială a Barcelonei după arestarea lui Josep Maria Bartomeu! Comunicatul catalanilor
ACUM 21 ORE
Liga
Simeone a intrat definitiv în istoria lui Atletico Madrid! Bornă impresionantă atinsă de argentinian
ACUM 21 ORE