Leo Messi a ajuns la 5 dueluri consecutive cu Real Madrid fără gol iar evoluția lui a fost criticată. Conform jurnalistului spaniol, Eduardo Inda, Leo Messi l-a găsit vinovat pe Quique Setien pentru înfrângerea din El Clasico!
Căpitanul Barcelonei i-a reproșat tactica aleasă în vestiar, considerând că acest a fost și motivul pentru care propria evoluție a avut de suferit. Inda a dezvăluit discuția pe care Messi a avut-o cu Setien de față cu toți ceilalți
"Nu poți juca într-un asemenea fel contra lui Real Madrid. Messi a repetat acest lucru de câteva ori. Jucătorii se uitau la Setien care era vizibil supărat de felul în care era contrat de către Messi" a povestit Inda la emisiunea El Chiringuito TV.
Ligue 1
Messi, adio revenire la Barcelona! Va cumpăra 35% din acțiunile clubului la care va juca din 2023
ACUM O ORĂ
După partidă, Setien a pus înfrângerea pe seama faptului că jucătorii nu au mai reușit să paseze în repriza secundă precum în primul act: "Am fost clari în ceea ce vrem să facem. Nu înțeleg de ce în repriza secundă am început să pierdem mingea atât de ușor. I-am readus la viață pe cei de la Real Madrid. E păcat că nu am putut să ducem forma din prima repriză în cea de-a două" a spus Setien.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Messi, așteptat înapoi la Barcelona! Anunțul tatălui său care le dă speranțe fanilor din Spania
IERI LA 16:31
Ligue 1
"Meciul cu Real Madrid ne-a ucis!" Mărturisirea unui fotbalist de la PSG după egalul cu Troyes
09/05/2022 LA 07:51