Leo Messi a ajuns la 5 dueluri consecutive cu Real Madrid fără gol iar evoluția lui a fost criticată. Conform jurnalistului spaniol, Eduardo Inda, Leo Messi l-a găsit vinovat pe Quique Setien pentru înfrângerea din El Clasico!
Căpitanul Barcelonei i-a reproșat tactica aleasă în vestiar, considerând că acest a fost și motivul pentru care propria evoluție a avut de suferit. Inda a dezvăluit discuția pe care Messi a avut-o cu Setien de față cu toți ceilalți
"Nu poți juca într-un asemenea fel contra lui Real Madrid. Messi a repetat acest lucru de câteva ori. Jucătorii se uitau la Setien care era vizibil supărat de felul în care era contrat de către Messi" a povestit Inda la emisiunea El Chiringuito TV.
Liga
Barcelona - Levante 3-0! Ansu Fati, ce revenire: gol, după 10 luni de absență
ACUM 3 ORE
După partidă, Setien a pus înfrângerea pe seama faptului că jucătorii nu au mai reușit să paseze în repriza secundă precum în primul act: "Am fost clari în ceea ce vrem să facem. Nu înțeleg de ce în repriza secundă am început să pierdem mingea atât de ușor. I-am readus la viață pe cei de la Real Madrid. E păcat că nu am putut să ducem forma din prima repriză în cea de-a două" a spus Setien.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Haos total la PSG. Mbappe, surprins de camere când îl vorbește de rău pe Neymar. Ce a spus
ACUM 5 ORE
Liga
Final de coșmar: Ansu Fati, în lotul Barcelonei după 10 luni
IERI LA 12:16