Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

O dronă s-a prăbușit pe teren în timpul meciului Bilbao - Eibar! Ce mesaj însoțea

Cosmin Cioboata

Actualizat 20/03/2021 la 23:25 GMT+2

Un moment nemaiîntâlnit în fotbal a avut loc astăzi, în timpul meciului dintre Athletic Bilbao și Eibar, scor 1-1, în runda a 28-a din La Liga. O dronă s-a prăbușit pe gazon, având atașat un mesaj legat de organizarea meciurilor de la Campionatul European din vară.

O dronă s-a prăbușit pe teren în timpul meciului Bilbao - Eibar

Credit imagine: Twitter

În repriza secundă a partidei Athletic Bilbao - Eibar, scor 1-1, din La Liga, a avut loc un moment inedit.
Mai precis, în minutul 68, o dronă s-a prăbușit pe gazon, în apropierea lui Aleix Garcia, jucătorul lui Eibar, trecut pe la Dinamo.

O dronă s-a prăbușit pe teren în timpul meciului Athletic Bilbao - Eibar!

Scopul dronei a fost să transmită un mesaj. Dispozitivul avea atașat un banner prin care se solicita ca meciurile de la Campionatul European din vară, programate pe stadionul San Mames, al clubului Athletic Bilbao, să nu se mai joace în orașul din Țara Bascilor.
Bilbao este unul dintre cele 12 orașe în care se vor desfășura, în mod normal, meciurile de la Campionatul European. Pe lista respectivă se numără și București.
Pandemia de coronavirus a ridicat însă foarte multe semne de întrebare, iar în prezent se fac eforturi pentru ca programul stabilit inițial (cu locațiile și datele meciurilor) să nu sufere modificări. UEFA va lua o decizie finală în luna aprilie.
Cele 12 orașe-gazdă de la Euro sunt: Amsterdam, Baku, Bilbao, București, Budapesta, Copenhaga, Dublin, Glasgow, Londra, Munchen, Roma, St. Petersburg.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo