După înfrângerea istorică cu 2-8 în fața celor de la Bayern Munchen în sferturile de finală ale Champions League, Quique Setien este ca și plecat de pe banca Barcelonei. Președintele Josep Bartomeu i-a oferit acestuia anterior susținerea sa deși catalanii nu au luat titlul în acest sezon. Totuși, înfrângerea usturătoare din UCL face ca rămânerea lui Setien să devină imposibilă.
Pique are dreptate, trebuie să luăm decizii. Am luat unele înainte de Champions League și vom lua altele în următoarele zile. De acum înainte le vom anunța pe fiecare în parte”, a declarat Bartomeu după meciul cu Bayern.
”Nu pot să spun acum ce decizii vor fi luate, astăzi este o zi în care vom reflecta iar de mâine vom încerca să oferim optimism tuturor fanilor noștri din lume, cei care sunt triști acum”, a adăugat el.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Sâmbătă, RAC1 a informat că Bartomeu va organiza o ședință de urgență luni în timp ce SPORT a precizat că demiterea lui Setien este ”iminentă”. Drept urmare, au început deja discuțiile privind cine l-ar putea înlocui pe actualul antrenor.

Ronald Koeman este favorit să preia Barcelona

Mundo Deportivo a informat chiar pe prima pagină în ediția de duminică faptul că actualul selecționer al Olandei, Ronaldo Koeman, este principalul favorit să preia postul de antenor de pe Camp Nou.
Koeman este o legendă a Barcelonei, el câștigând în 1992 UEFA Champions League cu clubul catalan după o finală cu Sampdoria pe Wembley. Koeman este și el un student al ”școlii Cruyff”, filosofie apreciată și de Setien, făcând parte din ”dream team-ul” asamblat de olandez la Barcelona.
În ianuarie, Koeman a fost contactat de oficialii catalani pentru a prelua clubul în locul lui Ernesto Valverde însă el a refuzat, preferând să se concentreze pe Euro 2020.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59