Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

O nouă accidentare pentru Ramos! Cât va lipsi căpitanul Realului de pe teren

Eurosport
DeEurosport

Publicat 08/05/2021 la 17:41 GMT+3

Sergio Ramos, căpitanul Realului, a fost măcinat de accidentări de-a lungul acestui sezon.

Bittere Verletzung bei Sergio Ramos

Credit imagine: Getty Images

articol de Romeo Ene
Abia revenit pe teren în returul cu Chelsea din semifinalele Champions League, pierdut de spanioli cu 2-0, Ramos s-a accidentat din nou, iar contractul fundaşului cu Los Blancos va expira la finele acestui sezon.
Jucătorul de 35 de ani speră că nu va sta foarte mult pe bară, ţinând cont că va trebui să-şi găsească o echipă la finalul sezonului sau să continue pe Bernabeu.

Ramos, accidentat o bună parte din sezon

Real Madrid a emis un comunicat publicat pe site-ul oficial al clubului în legătură cu situaţia lui Ramos: ’’În urma testelor efectuate de Sergio Ramos cu ajutorul echipei medicale a lui Real Madrid, acesta fost diagnosticat cu tendenită la nivelul mușchiului semimembranos. Jucătorul va continua recuperarea.’’
Fundaşul de bază al Los Blancos se apropie de sfârșitul celui de-al 16-lea sezon în tricoul Realului și a recunoscut că a rămas cu un gust amar de modul în care s-a desfășurat sezonul 2020-21.
Ramos a postat un mesaj pe contul său de Instagram: ’’Adevărul este că au fost câteva săptămâni destul de dure. Din fericire, de câteva zile mă simt mai bine, dar în fotbal ca și în viață, ghinionul joacă și el un rol.’’
"Ieri, după meci [împotriva lui Chelsea], m-am antrenat și am simţit o problemă la piciorul stâng. Astăzi am fost testat și s-a confirmat că am o leziune musculară.’’ ’’Dacă este ceva care mă doare, este faptul că nu pot să-mi ajut echipa în aceste meciuri extrem de importante pe care le avem și, de asemenea, să nu-mi pot arăta dragostea și energia pe care mi le transmiteți pe teren.’’
’’Nu pot face altceva decât să fiu sincer, să muncesc din greu și să încurajez echipa din tot sufletul meu”.
Problemele la genunchi l-au măcinat pe Ramos în acest sezon, fiind necesară o intervenție chirurgicală. O serie de probleme musculare, precum şi faptul că a avut covid, l-au făcut pe Ramos să rateze foarte multe partide pentru trupa lui Zidane. În total, Ramos a ratat 32 de jocuri și a evoluat în doar 21 în toate competițiile.
Real Madrid a fost eliminată din Champions League, după înfrângerea împotriva lui Chelsea, iar madrilenii se concentrează acum pentru ultimele patru meciuri din acest sezon, primul fiind cu Sevilla, duminică.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo