Alegerile prezidențiale de la Barcelona s-au amânat din cauza pandemiei, iar acest lucru afectează deciziile importante din cadrul echipei. Pe lângă situația incertă a lui Messi, catalanii au de rezolvat și cazul Dembele, un jucător care și-a demonstrat în ultima vreme valoarea, dar care mai are contract doar până în 2022.
Fiind măcinat de accidentări, Dembele a oferit puțin de când a ajuns la Barcelona, dar jucătorul de 23 de ani pare să-și fi găsit ritmul. Barcelona vrea să îi prelungească contractul francezului, dar negocierile sunt îngreunate de lipsa unei conduceri administrative cu putere de decizie, în timp ce jucătorul ezită să semneze o nouă înțelegere.

Dembele ar putea pleca în vară de la Barcelona

Fotbal
Cum arată topul celor mai scumpe transferuri din istorie raportat la inflație! Neymar nu e în top 7
ACUM 17 ORE
Dembele a fost legat de un transfer la Manchester United în vara trecută, dar nu s-a concretizat nimic, însă francezul este în continuare sub radarul diavolior și nu numai. Chelsea, Juventus și Bayern așteaptă să vadă ce se va întâmpla cu Dembele și vor fi gata în vară să încerce să pună mâna pe el, când va intra în ultimul an de contract.
În aceste condiții, Barcelona este în fața unei probleme majore. Dacă nu vor reuși să-i reînnoiască contractul francezului, atunci catalanii vor fi obligați să-l vândă în vară, pentru a nu risca să îl piardă gratis în vara lui 2022, când acesta ar putea fi ademenit cu un salariu foarte mare de un alt club.
Dembele a ajuns la Barcelona în 2017, când catalanii i-au plătit Borussiei Dortmund 130 de milioane de € în schimbul său. În cei 3 ani și jumătate petrecuți până acum pe Camp Nou, Dembele a jucat doar 93 de meciuri, marcând 25 de goluri și oferind 19 pase decisive.
https://i.eurosport.com/2021/01/21/2975873.jpg
Cupa Mondială FIFA
Franța e în sferturile Mondialului după 3-1 cu Polonia! Lewandowski, nicio șansă în fața lui Mbappe
04/12/2022 LA 16:57
Cupa Mondială FIFA
Franța – Polonia, primul duel al zilei în optimile CM! Mbappe, favorit în fața lui Lewandowski
04/12/2022 LA 11:59