Dembele s-a accidentat la antrenamentul de luni al Barcelonei și a suferit o ruptură completă a tendonunlui. Barcelona a confirmat accidentarea pe Twitter, însă nu a precizat cât va lipsi francezul. Cel mai probabil însă, având în vedere tipul accidentării, catalanii nu se vor mai putea baza pe Dembele în acest sezon. Dembele a ratat până acum 63 de meciuri pentru Barcelona din cauza accidentărilor de când a ajuns pe Camp Nou și se va opera după această nouă accidentare.
Transferat în vara lui 2017 de la Borussia Dortmund pentru o sumă uriașă, de peste 100 de milioane de euro, Ousmane Dembele este departe de jucătorul care sperau cei de la Barcelona să devină. Ultima accidentare a fost la coapsă iar Dembele părea că se apropie de momentul revenirii.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Dembele s-a accidentat la partida cu fosta echipă, Borussia Dortmund, din UEFA Champions League, meci care a avut loc pe 27 noiembrie. A fost cea de-a treia accidentare suferită de Dembele în acest sezon! Astfel, el a strâns doar 5 partide de la Liga în acest sezon, fiind titular în doar 3 dintre acestea.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59