articol de Romeo Ene
Clubul catalan ar putea ajunge în fruntea clasamentului dacă va câştiga partida cu Granada de joi seară, iar asta le-ar permite să depindă doar de ei înainte de ultimele cinci jocuri ale sezonului.

Koeman, surprins de parcursul Barcelonei

Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Ronald Koeman s-a declarat încântat, dar în acelaşi timp surprins de evoluţia echipei sale, care poate ajunge pe primul loc în eventualitatea unui succes cu Granada. ‘’Este important să câștigăm pentru că suntem într-un moment în care știm că putem trece pe primul loc și poate fi o recompensă, dar mai întâi trebuie să câștigăm", a spus Koeman la conferința de presă de miercuri dinaintea meciului.
”Dacă vă uitaţi în urmă, este o situație total neașteptată. Am avut o diferență mare de puncte de recuperat și am realizat un lucru minunat, posibilitatea de a lupta pentru a câștiga La Liga”, a declarat olandezul.
Barcelona a fost, fără îndoială, cea mai puternică echipă din Europa de la începutul anului. Barca are 15 victorii în ultimele 17 meciuri din campionat, astfel catalanii au revenit în lupta pentru titlu.
‘’În ultimele 17 jocuri, aproape jumătate din sezon, avem 15 victorii. Este impresionant", a recunoscut Koeman. ’’Trebuia să avem acest parcurs, altfel nu ne-am fi luptat pentru câştigarea campionatului”, a completat el.

Koeman, despre situaţia lui Messi şi apetitul ofensiv al Barcelonei

Koeman a fost întrebat despre zvonurile cum că Lionel Messi ar fi primit un contract pe doi ani de la Paris Saint-Germain, dar a refuzat să comenteze prea multe.
‘’Nu mă interesează ce a ieșit [în presă] pentru că nu știu dacă este adevărat, sper să rămână la noi”, a declarat el.
‘’Am spus de mai multe ori că trebuie să-și termine cariera aici, dar este o decizie pe care trebuie să o ia el”, a afirmat Koeman.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59