Martin Odegaard este considerat un jucător de viitor la Real Madrid, însă explozia mult așteptată a norvegianului întârzie să se producă, deși acesta are deja 22 de ani. În ultimul sezon el a jucat foarte bine la Real Sociedad, acolo unde a fost împrumutat de Real Madrid și, conform înțelegerii inițiale, ar fi trebuit să petreacă și acest sezon la echipa din Țara Bascilor.
Doar că Zidane a insistat ca mijlocașul să fie readus pe Bernabeu, considerând că ar putea fi de folos în această stagiune, tehnicianul francez dorind un plus de prospețime în zona mediană a Realului, unde evoluează cu precădere jucători trecuți de prima tinerețe.
Așadar, Odegaard a fost inclus în lotul madrilenilor, dar Zidane s-a bazat foarte puțin pe el (7 meciuri în La Liga și 2 în Champions League), iar jucătorul s-a săturat de statutul său și a cerut să fie împrumutat. Jurnaliștii de la as.com notează că acesta este motivul pentru care norvegianul nu a fost inclus în lotul campionaei Spaniei pentru meciul din Cupa Regelui din această seară, contra celor de la Alcoyano (Liga a 3-a din Spania).
Bundesliga
Cristiano Ronaldo s-a lovit de primul refuz după despărțirea de United! Clubul care i-a închis ușa
29/11/2022 LA 13:32
https://i.eurosport.com/2020/12/20/2958676.jpg

Odegaard a cerut să fie împrumutat până în vară

Conform presei iberice, agentul jucătorului discută intens în aceste zile cu oficialii Realului pentru a găsi cea mai bună variantă pentru Odegaard. Aflat la o vârstă la care are nevoie de meciuri în picioare, Odegaard este conștient că nu va juca prea mult la Real nici în a 2-a parte a sezonului, deci un împrumut ar fi o variantă ideală pentru el, cel puțin până la vară.
Zidane nu pare a fi foarte încântat de această soluție, deoarece nu ar vrea să rămână descoperit în caz că vor apărea accidentări la jucătorii de bază, dar în cele din urmă francezul ar putea ceda, fiind și el conștient că dezvoltarea tânărului fotbalist este blocată dacă stă pe bancă.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

Chiar dacă a jucat extrem de puțin, există multe cluburi care vor să-l împrumute pe Odegaard. Marca noteaază că cel mai insistent este Real Sociedad, unde norvegianul a mai fost împrumutat și unde nu ar avea noi probleme de adaptare, cunoscând foarte bine clubul. În sezonul precedent, Odegaard a jucat 36 de meciuri pentru basci, marcând 7 goluri și oferind 9 pase decisive.
Viitorul lui Odegaard se va decide în următoarele zile, dar toate indiciile conduc spre un nou împrumut al jucătorului care rămâne o mare speranță de viitor pentru Real Madrid.
https://i.eurosport.com/2021/01/20/2974788.jpg
La Liga
Ronaldo, dispus să renunțe la o sumă uriașă pentru a reveni la Real! Anunțul jurnaliștilor spanioli
26/11/2022 LA 10:34
Cupa Mondială FIFA
Ronaldo nu lasă garda jos după prima victorie a Portugaliei de la Cupa Mondială! Mesajul lusitanului
25/11/2022 LA 19:07